Nova Trust GXT 834 Callaz TKL Mehanička tastatura sa odzivnim mehaničkim Outemu prekidačima koji traju do 50 miliona pritisaka, čini je neverovatno dugotrajnom. Kompaktna veličina tastature proizilazi iz njenog dizajna bez deset tastera, čime se dobija više prostora na stolu za dodatne periferne uređaje, dok metalna gornja ploča omogućava intenzivne gejming sesije.

Prema GfK istraživanju tržišta, 20% PC gejmera preferira kompaktnu tastaturu za igre. Da bi se prilagodio ovim igračima, Trust dodaje nove TKL (tenkeyless) tastature u svoj asortiman. TKL tastature zauzimaju manje prostora na vašem stolu, što vašem mišu a i vašim pokretima daje više slobode. GfK istraživanje pokazuje da su TKL i mehanički prekidači dva glavna trenda u igrama. Nakon GXT 833 Thado TKL tastature, Trust je lansirao svoju drugu kompaktnu tastaturu –mehaničku kako bi se uključili u drugi najveći trend na tržištu. Ovaj model jača asortiman kompanije Trust i očekuje se da će povećati njihov udeo na tržištu.

Povezana vest:  Nokia 9 PureView - Lens Profile dodat u Adobe Lightroom

Osnovne karakteristike Callaz tastature:

  • Kompaktni, ‘TKL’ layout koji vam štedi na prostoru
  • Red Outemu linearni mehanički prekidači koji traju do 50 miliona pritiska
  • Dugotrajna gornja metalna konstrukcija za osećaj čvrstine
  • Višebojno pozadinsko osvetljenje u 6 fiksnih boja sa 20 režima sa podesivom osvetljenošću i brzinom
  • 11 Fn media tastera za direktni pristup

Igrajte, i igrajte… igrajte
Ukratko, Callaz je kompaktna tenkeyless  gejming tastatura sa mehaničkim prekidačima i osvetljenjem duginih boja. Njenii mehanički Outemu odzivni prekidači traju do 50 miliona pritiska na tastere, tako da svako može da se spremi za veoma dugo igranje. Ovakav dizajn znači više prostora za dodatne periferne uređaje – i, naravno, grickalice – dok metalna gornja ploča priprema tastaturu za intenzivne sesije igranja. Callaz nudi osnove koje su potrebne svakom igraču.

Povezana vest:  Petal Maps debituje na Smart Cover ekranu HUAWEI P50 Pocket telefona

O Trust Gaming
Trust vas razume, i zna da igrate igre zbog društvene interakcije, zabave i timskog rada. Igrate zajedno na mreži ili u stvarnom životu, na prijateljski, ali takmičarski način. I želite da poboljšate svoje veštine bez trošenja bogatstva. Proizvodi kompanije Trust su elegantno dizajnirani, izdržljivi i održivi – sa mogućnošću plug and play. Na ovaj način, Trust Gaming nudi pametne, pristupačne i kvalitetne gejming proizvode dostupne svima.

Povezana vest:  TECNO Spark 10 Pro – Ekran kao stvoren za gledanje video sadržaja

a Callaz tastaturu već možete naći u radnjama u Srbiji po ceni od 5.999 dinara.