Huawei je danas u Minhenu evropskom tržištu predstavio nove vrhunske uređaje i seriju novih inovativnih flagship proizvoda. Predstavljeni su pametni telefoni nove generacije, Huawei P60 Pro – broj jedan u domenu fotografije sa najvišim rezultatom u istoriji     Dxomark-ovog rangiranja i Huawei Mate X3 – najtanji i najlakši savitljivi uređaj velikog ekrana na svetu, kao i ostali vrhunski proizvodi, od nosivih uređaja do PC-jeva.

Ovim lansiranjem Huawei je potvrdio lidersku poziciju na tržištu potrošačke elektronike i ostao posvećen kontinuiranim inovacijama i otvaranju vrata digitalnog sveta svakom pojedincu, porodici i organizaciji.

Povratak legendarne P serije uz Huawei P60 Pro

Uz tehnološke prekretnice koje su korisnicima donele neponovljivo iskustvo fotografije, Huawei P serija je sinonim za inovacije u domenu fotografije i izvanredan dizajn za više od 15 miliona korisnika u Evropi. U toku prethodnih nekoliko godina napredne karakteristike kamere Huawei P serije omogućile su brojnim zaljubljenicima u fotografiju da postanu pravi profesionalci.

Predstavljeni Huawei P60 Pro je broj jedan pametni telefon sa najvišim rezultatom u istoriji Dxomark-ovog rangiranja. Uz izvanredan skor od 156 poena, Huawei P60 Pro ističe se vrhunskim performansama i karakteristikama kamere, što ga čini najnaprednijim pametnim telefonom u domenu fotografije koji je trenutno dostupan na tržištu.

Povezana vest:  Novi Telenor paket „Dopuni tim“ za male porodične firme

Zahvaljujući vrhunskim, malim, ali moćnim kamerama na Huawei pametnim telefonima, svaki korisnik može postati poput profesionalnog fotografa i podeliti fotografije važnih životnih trenutaka u najvišem kvalitetu. Koristim Huawei telefon već više od šest godina, i zadivljen sam mogućnostima kamere, dizajnom i besprekornim i stabilnim korisničkim iskustvom. Uz svoj uređaj iz P serije uspeo sam da uhvatim zadivljujuće emocije i iskustva, a sada novi Huawei P60 Pro sa svojim neverovatnim odlikama kamere podiže digitalnu fotografiju na profesionalni nivo i redefiniše samu umetnost fotografije“ – kaže Kostin Mokanu, dobitnik Huawei Next Image nagrade za 2022. godinu.

Huawei Mate X3: revolucionarna savitljiva inovacija za nenadmašno iskustvo

Huawei je tehnološki lider na tržištu savitljivih pametnih telefona, a novi Huawei Mate X3 započeo je novu eru za ove uređaje. Ovaj pametni telefon predstavlja vodeći savitljivi uređaj na nivou industrije i postavlja novi standard po pitanju toga koliko lagan, tanak i pouzdan savitljivi uređaj može da bude. Huawei Mate X3 je novi najlakši savitljivi pametni uređaj velikog ekrana na svetskom nivou i unapređen je na svim poljima – poput unutrašnjeg i spoljašnjeg ekrana, višedimenzionalne šarke nove generacije i sistema za snimanje i obradu fotografije.

Povezana vest:  LG i Vip predstavili prvi 3D smart telefon na svetu sa tri-dual arhitekturom

Kao i uvek sa Huawei pametnim telefonima, Huawei P60 Pro i Huawei Mate X3 dolaze opremljeni širokim opsegom funkcionalnih aplikacija. AppGallery okuplja 580 miliona aktivnih korisnika mesečno, a sada, uz inteligentnu pretragu i različite oblike servisnih mogućnosti, donosi još širi izbor omiljenih aplikacija. Jedan od primera kvalitetne saradnje sa partnerima iz industrije jeste saradnja sa Viberom, sigurnom, privatnom, zabavnom aplikacijom za poruke i pozive koja povezuje preko milijardu ljudi širom sveta i koja je bila jedna od prvih velikih brendova koji su se pridružili AppGallery.

Huawei Watch 4 serija: zdraviji život na dohvat ruke

Huawei nastavlja da promoviše fizičko zdravlje i blagostanje kroz neprekidno praćenje zdravlja koje je dostupno uz neki od pametnih nosivih uređaja iz širokog asortimana ove kompanije. Predstavljena Huawei Watch 4 serija je nova linija pametnih nosivih uređaja koja uključuje Huawei Watch 4 i Huawei Watch 4 Pro, koji poseduju tehnologiju i inovativnost Watch serije, ali su takođe još jače fokusirani na praćenje zdravlja.

Povezana vest:  Udari brigu na igru

Nova generacija PC-jeva za profesionalnu i kućnu upotrebu

Huawei je takođe predstavio i novi Huawei MateBook X Pro, ultratanki lagani laptop koji na jednom mestu okuplja estetiku, inovacije i inteligenciju, i poseduje izuzetno lak i praktičan prenosivi oblik. Huawei MateBook 16s – laptop koji poseduje veliki 2.5K ekran uz moćni Intel® Core™ procesor 13. generacije – korisnicima obezbeđuje jednostavan način da prošire granice svoje inspiracije i optimizuju produktivnost.

Dostupnost i cena

Predstavljeni uređaji biće dostupni u Srbiji od 22. maja u prodavnicama provajdera A1, MTS i Yettel, kao i u slobodnoj prodaji.

Cene će biti sledeće:

Huawei P60 Pro – 149,999 RSD

Huawei Mate X3 – 289,999 RSD