HONOR, vrhunski globalni tehnološki brend, slavi Međunarodni dan žena, Osmi mart, uz lansiranje kampanje „Women of HONOR“ koja slavi društvena, ekonomska i kulturna dostignuća žena. HONOR se pridružuje glasu za svet bez pristrasnosti, stereotipa i diskriminacije i usvaja #BreakTheBias hešteg sa ostatkom sveta.

HONOR je kreirao kratak video u kojem dame iz Srbije, Finske, Hrvatske, Češke, Slovačke, Bugarske i Mađarske ujedinjuju svoje glasove i daju snažnu, moćnu i inspirativnu poruku svim ženama širom sveta – da ostanu jedinstvene, da se bore za svoje snove, da budu skromne i strastvene u vezi sa svim što žele da postignu u životu.

Povezana vest:  ADATA predstavlja UV230 i UV330 USB fleš diskove

 

„Koncentrisana i bez gubljenja fokusa, nežna bez gubljenja upornosti, mudra bez gubljenja oštrine – to su jedinstvene karakteristike žena. Nadam se da svaka žena ima hrabrosti da postane najbolja verzija sebe i da veruje u moć snova i kolektiva”, istakla je Fang Fei, predsednica linije proizvoda kompanije HONOR.

 

Video koji je kreirao HONOR povodom Međunarodnog dana žena nalazi se na linku: https://www.youtube.com/watch?v=H1NUCDsTUyE.

 

Povezana vest:  Jedan od pet korisnika odriče se svoje privatnosti kada instalira novu aplikaciju

HONOR kroz svakodnevni rad i kulturu poslovanja podiže i unapređuje rodni paritet u svim državama sveta u kojima je prisutan, kako bi podržao dame koje u sferi tehnologije neprestano doprinose kreiranju inovacija.

 

Tokom 2022. godine, HONOR će nastaviti da se bori protiv rodne neravnopravnosti. Da li ćete nam pomoći u tome?

 

 

 

O HONOR-u

 

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.

Povezana vest:  Majkrosoft razvojni centar u Srbiji poziva IT stručnjake da se prijave za posao na 50 otvorenih pozicija

 

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://www.facebook.com/HonorSrbija/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr

https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured