Kompanija HONOR na ovogodišnjem MWC sajmu predstavila je na globalnom nivou novu HONOR Magic5 seriju i sklopivi HONOR Magic Vs telefon. Inovativni inženjering i vrhunske karakteristike novih HONOR flegšip telefona prepoznate su od strane brojnih svetskih medija koji su ih označili kao „Best of MWC”.

Na ovogodišnjem MWC sajmu HONOR je dobio ukupno 42 nagrade dodeljene od strane medija, a flegšip HONOR Magic5 Pro je osvojio 18 nagrada u različitim kategorijama. „HONOR Magic5 Pro čini sve da se takmiči sa najboljima u industriji i to radi sa stilom”, izjavio je Android Authority. Trusted Reviews je takođe komentarisao da: „HONOR Magic5 Pro telefon obiluje vrhunskim i inovativnim tehnološkim rešenjima.” Tom’s Guide, IT medij, odlične reputacije kada su u pitanju recenzije proizvoda, proglasio je HONOR Magic5 Pro najboljim telefonom koji je predstavljen na MWC 2023.

Povezana vest:  Fejsbuk testira novi servis ličnog asistenta

Pored HONOR Magic5 Pro modela, HONOR Magic Vs takođe je privukao veliku pažnju. „To je jedan od omiljenih sklopivih telefona na tržištu” izjavio je XDA Developers. MakeUseOf, jedan od najvećih IT portala, izjavio je u svojoj recenziji da „svaki inč Magic Vs telefona odiše luksuzom, a u isto vreme nudi istinsku inovaciju u polju pametnih telefona na preklapanje.”

Povezana vest:  ADSL internet „Total Net" već od 1390 dinara

HONOR Magic5 Pro 12GB+512GB biće dostupan od drugog kvartala 2023. po ceni od 1199 evra. HONOR Magic Vs 12GB+512GB biće dostupan po ceni od 1599 evra.

Dostupnost modela, boja, kao i cene uređaja mogu se razlikovati u zavisnosti od tržišta.