Proleće vam donosi priliku da više vremena provodite u prirodi, a korišćenjem Huawei uređaja to iskustvo postaće još magičnije. Bilo da planirate putovanje u prirodu ili jednostavno uživate u šetnji gradom, Huawei Mate 50 Pro i Huawei FreeBuds 5i slušalice postaće vaši omiljeni saputnici. Kombinacija tehnologije pogodne za poništavanje buke Huawei FreeBuds 5i slušalica i širokougaone makro kamere Huawei Mate 50 Pro telefona unaprediće vaše iskustvo i ulepšati svakodnevne prolećne aktivnosti.

Prolećni predeli kroz kameru Huawei Mate 50 Pro

Kamera sa ultra otvorom blende telefona Huawei Mate 50 Pro pruža priliku da zabeležite prolećno buđenje na svakom koraku. Uz automatsko prilagođavanje otvora blende, veoma jednostavno možete napraviti jasne i izoštrene snimke i danju i noću. Zakoračite dublje u prirodu kroz kameru Huawei Mate 50 Pro uređaja koji podržava Super Macro režim. Snimanje makro video zapisa i precizno prenošenje minijaturnih scena u pokretu će poslužiti svakom ljubitelju odlazaka u neistražene predele. Super Macro režim se automatski aktivira kada se kamera usmeri na minijaturne objekte u rasponu od 3 do 5 cm. Na ovaj način, detalji poput  jutarnje rose na listovima su dostupni na svakom vašem video snimku, koji možete pokazati najmilijima nakon povratka sa vikend putovanja u prirodu ili neku od svetskih metropola.

Povezana vest:  Treći Games.con je pred nama

Huawei FreeBuds 5i donose odlično audio iskustvo

Elegantni dizajn i vedre boje Huawei FreeBuds 5i slušalica savršeno se uklapaju uz sunčane dane. Mat završnica crnog i plavog modela je tu za ljubitelje interesantnih nosivih uređaja, a oni koji su ljubitelji klasičnijih modela mogu uživati u muzici sa prelepih belih Huawei FreeBuds 5i. Ono što ove slušalice pružaju svojim korisnicima jeste mogućnost aktivnog korišćenja i do 7,5 sati nakon punjenja. To je korisno u situaciji kada odete na neki duži put, a želite da uvek uz sebe imate omiljenu muziku. Svaka šetnja će biti upotpunjena na pravi način, a vaše raspoloženje će biti na visokom nivou. Veliki benefit je futrola za punjenje, uz koju će Huawei FreeBuds 5i  omogućiti do 28 sati reprodukcije audio sadržaja, pa nećete imati brigu da li će vaš uređaj podržati sve aktivnosti tokom dana.

Povezana vest:  HUAWEI P20 Pro je dobio nagradu ,,Najbolji pametni telefon za 2018.“ od strane organizacije European Hardware Association

Sve željene aplikacije na dohvat ruke uz AppGallery

AppGallery je rešenje koje korisniku olakšava pristup svim željenim aplikacijama.  Bilo da se nalazite na nekoj od popularnih destinacija za odmor, u gradu završavajući veliki broj obaveza ili prosto želite da budete u toku sa svim najnovijim trendovima, aplikacije koje možete pronaći putem AppGallery prodavnice će podržati svaku vašu zamisao. Ono što je najbitnije je da će vaši uređaji uz AppGallery postići maksimalnu korisnost, čineći nezamenljiv deo vašeg dana. Uživajte u svakom trenutku uz omiljene playliste i najnovije muzičke hitove koristeći lako dostupne aplikacije Youtube, Spotify ili Deezer. Jednostavnost korišćenja ovih, kao i svih aplikacija sa AppGallery se ogleda u tome što nakon pritiska na dugme Install aplikacije možete pronaći na početnom ekranu vašeg Huawei telefona. Na taj način, svi sadržaji će biti na dohvat ruke, a uz izdržljivost, funkcionalnost i fenomenalnu estetiku Huawei gedžeta, uvek ćete biti u toku sa svim trendovima.

Povezana vest:  Otvoren Istraživački centar u Muzeju Nikole Tesle u Begradu