prestigio_multipedovi

Prestigio predstavlja novu liniju MultiPad Android Tablet PC uređaja

Prestigio je lansirao novu porodicu proizvoda Prestigio MultiPad tablet PC baziranih na Android™.

Šest nedelja nakon saopštenja i tačno u planiranom vremenskom periodu, nova porodica Prestigio MultiPad uređaja je ovde. Kolekcija Tablet PC računara baziranih na Android™ OS sastoji se iz tri serije: Prestigio MultiPad 3 serije, 5 serije i 7 serije.

-Prestigio MultiPad uređaji predstavljaju uzbudljiv nastavak naše uspešne linije prenosivih uređaja kao što su GeoVision GPS i Prestigio eBook Reader-i sa kojima već zauzimamo vodeće pozicije u mnogim zemljama. Upotpunjujući mobilna rešenja tipičnim Prestigio izgledom i osećajem, obezbedili smo da nas brend poseduje kompletan asortiman izuzetno atraktivnih i konkurentnih proizvoda za moderne ljude u pokretu koji cene sofisticiran stil života – rekao je Yuri Antoshkin, COO za Prestigio.

Zbog toga Prestigio MultiPad porodica je posvećena pravoj korisnosti i multimedijalnoj zabavi uz beskompromisan kvalitet i pristupačnost. Predstavljajući projekat usmeren na razumevanje životnog stila sa odličnim odnosom cene i performansi, tri nove serije se obraćaju širokoj grupi korisnika.

Povezana vest:  Telefon Sony Ericsson Elm proglašen najodrživijim telefonom na tržištu

Svi proizvodi imaju neke zajedničke karakteristike kao sto su: WIFI, 4way G-sensor, dugo trajanje baterije i tipičan dizajn u Prestigio sitilu. Dodatna pogodnost kod svih uređaja je i mala težina kao i izuzetno tanak koncept koji obezbeđuje komfornu mobilnost.

Opcija rada u pokretu je od velikog znacaja za mnoge korisnike. Dakle, svi  MultiPad uređaji dolaze sa instaliranim Office Suite Pro, koji je kompatibilan sa svim fajlovima za Microsoft Office 2003/2007 i 2010.

MultiPad 7 seriju karakteriše jedinstven “launcher Prestigio koncept” . Ovaj intuitivni desk dizajn koncept čini upotrebu Prestigio MultiPad uređaja praktičnom i jednostavnom. Kompletan “desktop” se sastoji iz 4 dela. U gornjem delu videćete različite ikone, koje su grupisane po kategorijama “LIFE”, “BUSINESS” i “ENTERTAINMENT”.

Jednostavnim klikom na ikonu, otvoriće se prozor koji će vam obezbediti direktan pristup svim aplikacijama koje pripadaju ovom konkretnom predmetu, npr. klikom na „Games“ u okviru ENTERTAINMENT kategorije otvoriće se prozor sa svim instaliranim igricama. Ispod ove ikone nalazi se widget napravljen od strane kompanije Prestigio, koji obezbeđuje vremensku prognozu na lokaciji po izboru, RSS news feed i sat sa više funkcija poput alarma, štoperice itd. Pored ovoga, u gornjem levom i desnom uglu korisnik će pronaći direktne linkove ka Prestigio MultiPad guide i Appslib, mestima na kojima možete pronaći više od 30,000 aplikacija za Android™ uređaje.

Povezana vest:  Slušajte muziku na vaš način

Iz ekrana za pokretanje možete otvoriti “drawer”, gde ćete imati direktan i pregledan pristup svim aplikacijama.

Model PMP3084B je entry level ponuda za početnike u oblasti upotrebe mobilnih tablet računara. Sa 8.4” ekranom visoke rezolucije u praktičnom 4:3 formatu, ovaj model nije samo odličan eBook čitač, već obezbeđuje korisnicima pristup novom svetu audio-vizuelne zabave uz internet pretragu putem WIFI.

Prestigio MultiPad 5 serija se sastoji od 7” i 10.1” modela, koji obezbeđuju različitu korisnost i konektivnost korisnicima, koji već imaju predstavu o tome kakva vrsta mobilnih rešenja im je potrebna za svakodnevnu upotrebu. Ovu seriju odlikuju vrlo dobre karakteristike poput HD video reprodukcije, USB2.0 host i mnogo toga drugog – i sve to upakovano u izuzetno atraktivan i tanak proizvod.

Povezana vest:  Kaspersky Lab: DDoS napadi preko WordPressa sada se sprovode i sa enkripcijom

Top model linije Prestigio MultiPad uređaja nalaze se u okviru 7 serije. U njoj se nalaze dva modela od 7” i 10.1”, koji su osmišljeni za mobilne entuzijaste koji žele sve: visoku rezoluciju, multitouch ekran, odličnu konektivnost putem   WIFI i Bluetooth.

Mobilni 3D gejming postaje pravo zadovoljstvo zahvaljujući grafičkom akceleratoru. Veliki izbor dodatnih karakteristika čini ove modele najboljim saveznicima za odmor i rad, bez obzira da li ste u domu ili na putu. Posebno za mobilne korisnike PMP7070C i PMP7100C predstavljaju najlakši i najtanji (12mm!) Android™ Tablet PC ikada čija težina je svega 300g i 480g.

Prestigio MultiPad uređaji dolaze sa raznovrsnih aplikacijama i multimedijalnim sadržajem, bilo već instaliranim ili spremnim za preuzimanje sa AppsLib.com i Media.PrestigioPlaza.com.

Kompletan asortiman je raspoloživ odmah.