Diva – nova Samsungova kolekcija mobilnih telefona

samsung_divaSamsung Electronics objavio je da će svetski poznati model Carmen Kass biti glavno lice u reklamama za Divu S7070 i Divu S5150, prve proizvode u kolekciji Samsung Diva 2010 
Televizijska reklama i print kampanja za kolekciju Samsung Diva 2010 od februara će se prikazivati u Portugaliji, Mađarskoj i baltičkim zemljama, a onda postepeno i na ostalim tržištima širom sveta. Reklame ukazuju na životni stil trendseterki: graciozna tokom dana i glamurozna navečer. Carmen Kass će uteloviti dva različita šarma – dnevni i večernji.

Samsung Diva S7070 dizajniran je za žene s istančanim ukusom, profinjene i zadivljujuće ličnosti. Ova ciljna grupa će ceniti Samsung Divu s biserno belo ukrašenim zadnjim delom kao i ergonomski dizajniranim kristalnim tasterima u obliku dijamanta na prednjem delu.

Povezana vest:  Intel otkriva šta se sve desi na internetu za jedan minut

S Divinim 3.2-megapikselnim fotoaparatom koji sadrži osobine kao što su „efekt lepote“ i „lomo efekt“, korisnice mogu fotografisati sjajne fotografije i besprekorne portrete.

Uređaj čini održavanje komunikacije s prijateljima i kolegama krajnje jednostavnim. Pop-up SNS (Usluga za društvene mreže) odmah obaveštava korisnike kada im prijatelji ažuriraju svoje profile na društvenim mrežama kao što su Facebook i MySpace. Multi-instant messenger kombinuje sve profile u jednu aplikaciju koja se jednostavno koristiti tako da korisnici uvek mogu biti povezani.

Povezana vest:  Novi član Huawei Mate porodice HUAWEI Mate 20 lite - moderan i poslovan

Drugi sadržaji razvijeni su imajući u vidu potrebe žena uključuju postavke namenjene prvenstveno njihovoj sigurnosti poput ‘SOS poruka’ i ‘lažni poziv’ kojima korisnice mogu da upute direktnu poruku ili poziv određenim javnim službama i primiti lažni poziv kada im je potreban. Opcija ‘lista želja’ čini kupovinu organizovanom i jednostavnom, a ‘bonton’ omogućava korisniku da stiša mobilni telefon u sekundi kada je to potrebno.

Samsung Diva S5150 dizajniran je za ženu koja je u centru pažnje, gde god da se nalazi. Samsung Diva S5150 ima sjajni, srebrno nijansirani zadnji deo s dezenom u obliku trodimenzionalnih ispunjena. Skriveni LED zaslon ili ‘svetlucavi LED’ zasvetleće se u trenutku primanja poruke ili poziva. 

Povezana vest:  Alcatel A3, sjajnog dizajna, namenjen mladima

Kao i Diva S7070, Diva S5150 nudi različite mogućnosti za uređivanje fotografija kao što su ‘efekt lepote’ i ‘lomo efekt’ te ugrađene funkcije za ličnu sigurnost uključujući ‘SOS poruke’ i ‘lažni poziv’.

Predstavljanje Diva modela ukazuje na Samsungovu predanost elegantnim i trendovskim mobilnim telefonima s mnoštvom opcija namenjenih ženama.

Kolekcija Samsung Diva 2010 biće predstavljena tokom januara 2010. u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj kao i ostalim evropskim zemljama, posle čega će uslediti predstavljanje u Jugoistočnoj Aziji i Kini.