Kompanija Huawei je svoj mobilni tehnološki centar „na točkovima“, osmišljen za velike firme i klijente poput javne uprave i različitih industrija, kakve su zdravstvo, ISP, obrazovanje, maloprodaja i druge, ponovo dovela u Beograd. Ove godine kompanija rešenjima prikazanim u Huawei kamionu istražuje kako konvergencija zelene i digitalne tranzicije pokreće održivi razvoj evropskih industrija. Huawei se fokusira na naprednu ICT tehnologiju koja je posvećena poboljšanju inteligentne transformacije svih sektora privrede.

Ova turneja je jedinstvena prilika da se sastanemo sa klijentima i partnerima u Srbiji, razgovaramo o ICT inovacijama i, iznad svega, promovišemo kolaborativni ekosistem za preduzeća, kako bi dostigla nove visine digitalne transformacije“, rekao je Vili Song, predsednik Huawei Europe Enterprise Business. „Evropska Enterprise Roadshow turneja 2024. je manifestacija naše nepokolebljive posvećenosti inovacijama i tehnološkoj izvrsnosti“.

Povezana vest:  Uz kupljeni Samsung Galaxy S9 ili S9+ dodatni pokloni

Među ključnim tehnologijama koje su prikazane u Huawei kamionu je Datacom, za koji je Huawei proglašen liderom u izboru Gartner Magic Quadrant, i to za Enterprise Wired i Wireless LAN infrastrukturu. Kompanija je predstavila i All Flash za celokupan OceanStor data storage portfolio, a vrlo je zanimljivo da je po Gartner Peer InsightsVoice of the Customer recenzijama upravo Huawei izbor broj jedan globalnih kupaca u domenu skladištenja podataka. Posetioci roadshow-a bili su u prilici da vide i Optical, ISP i MSP proizvode i druga rešenja, poput visokokvalitetnih 10 Gbps CloudCampus uređaja, ultra-otporne mrežne data centre, rešenja za virtuelizaciju data centra (DCS), OceanProtect Appliance, FTTH i FTTR rešenja i Huawei eKit za komercijalni i distributivni sektor.

Povezana vest:  Nokia najavljuje moćnu seriju smart telefona i Ovi servisa na godišnjem Nokia World sajmu

Mobilni inteligentni tehnološki Huawei centar

Turneja uključuje dva kamiona, prepuna ICT proizvoda i rešenja kompanije Huawei, koji putuju odvojenim rutama širom Starog kontinenta. Kamioni se zaustavljaju u najvećim evropskim gradovima, među kojima je i Beograd, kako bi se sastali i povezali sa partnerima i ključnim kupcima. Nizom demonstracija Huawei proizvoda iz prve ruke, uz savete vodećih stručnjaka industrije, Huawei im olakšava izbor i približava sve ono što njihovo poslovanje može učiniti uspešnijim, održivijim i isplativijim.

Pored proizvoda, Huawei stručnjaci su demonstrirali napredna rešenja posebno podešena za specifične zahteve određenih partnera i kupaca. Ova rešenja su istovremeno prilagodljiva za pojedinačni scenario primene, ali i širok spektar ključnih industrija kao što su obrazovanje, zdravstvo, transport i maloprodaja.

Povezana vest:  Canon proslavlja proizvodnju 100 miliona fotoaparata sa izmenljivim objektivima iz EOS serije

Ovakav pristup daje nam celovit pogled na izazove digitalne i inteligentne transformacije naših kupaca i omogućava da odgovorimo rešenjima koja se implementiraju brzo, lako se koriste i isplativa su“, zaključio je Vili Song.

Kao lider ICT industrije, Huawei nudi tehnološki portfolio koji može da zadovolji potrebe end-to-end poslovanja – od mreže do čuvanja podataka, sve do Cloud i unifikovanih komunikacija.

Foto: WARP Studio, Vladimir Veličković