Nedavno lansirani uređaji iz Huawei nova 11 serije – Huawei nova 11 i Huawei nova 11i – uneli su inovativan spoj elegancije i odličnih performansi u svet pametnih telefona. Zaštitni znak ove popularne serije jeste vrhunska estetika, a Huawei nova 11 serija ide korak dalje, tako da eleganciji ovih uređaja posebno doprinosi njihova praktična i lagana izrada koja ih čini udobnim za nošenje i korišćenje. Ekran ultra-tankih ivica, superbrzo punjenje i zadivljujući kvalitet selfi fotografije samo su neke od karakteristika koje Huawei nova 11 seriju čine idealnom za sve gradske izazove.

Huawei nova 11i – sinergija performansi i elegancije

Poput ostalih uređaja iz Huawei nova serije, i Huawei nova 11i privlači pažnju svojom elegantnom, minimalističkom estetikom, koja se savršeno uklapa u dinamično, urbano okruženje. Uređaj je dostupan u dve varijante – upečatljivoj mint zelenoj i klasičnoj crnoj. Pored prefinjene mat teksture, zadnji panel poseduje i premaz koji ga čini otpornim na otiske prstiju, pa je uređaj izuzetno udoban za korišćenje. Double Star Orbit prstenovi koji okružuju sistem kamera predstavljaju detalj koji posebno doprinosi izuzetno upečatljivom vizuelnom utisku.

Povezana vest:  Nokia dovodi Plavi Zub u Srbiju – Prvi festival filma snimanog kamerom mobilnog telefona

Ekran koji poseduje Huawei nova 11i odlikuje se dijagonalom od 6,8 inča, a ono što najviše impresionira jesu njegove tanke ivice debljine svega 1 milimetar, što znači da je postignut odnos ekrana i tela od čak 94,9%. Pored toga što njegove dimenzije obezbeđuju vrhunsko imerzivno iskustvo prilikom gledanja serija i igranja igrica, ekran poseduje i stopu osvežavanja od 90 Hz i brzinu uzorkovanja dodirom od 270 Hz, što čini da pokreti na ekranu uvek teku glatko i besprekorno.

Huawei nova 11i dolazi opremljena kamerom visoke rezolucije od 48 megapiksela, koja uparivanjem sa dubinskom kamerom od 2 megapiksela omogućava kreiranje životpisnih i detaljnih fotografija. Pomoću algoritma RAW domena, kamere telefona mogu identifikovati ključne elemente posmatrane scene i precizno zabeležiti detalje pod jakim svetlom i tamnom senkom kako bi osigurale odličan kvalitet fotografije. Opcija kamere koja će biti posebno zanimljiva kreatorima sadržaja za društvene mreže jeste Double View, koja omogućava istovremeno snimanje prednjom i zadnjom kamerom.

Povezana vest:  VIBER PROŠIRUJE PLATFORMU ZA IGRICE UVOĐENJEM NOVE TRKAČKE IGRE – "RUD RAJDER"

Huawei nova 11 – zvezdana Huawei inovacija

Karakteristika koja naročito ističe modernu estetiku uređaja Huawei nova 11 jeste ultra-tanki dizajn. OLED displej ravnih i tankih ivica poseduje dijagonalu od 6.7 inča i stopu osvežavanja od 120 Hz, čime se postiže šire vidno polje, tako da je strimovanje omilljenih serija i igranje igrica izuzetno iskustvo. Huawei nova 11 težak je svega 168 grama, uz debljinu od 6.88 milimetara, što ga čini savršeno praktičnim za brz tempo savremenog života.

Povezana vest:  Fejsbuk testira novi servis ličnog asistenta

Uprkos izuzetno tankom dizajnu, Huawei nova 11 opremljen je izdržljivom baterijom kapaciteta 4500 mAh, koja obezbeđuje celodnevno korišćenje, čak i prilikom intenzivnije upotrebe. Međutim, ono što Huawei nova 11 čini idealnim saveznikom za brz tempo života jeste opcija za brzo punjenje, koja funkcioniše čak i kada se uređaj koristi prilikom punjenja i obezbeđuje punjenje do 50% za samo 15 minuta.

Ipak, novitet koji je najviše obradovao ljubitelje fotografije i kreatore sadržaja jeste ultraširokougaona prednja kamera rezolucije 60 megapiksela i otvora blende f/2.4, koja uz napredne tehnologije obrade fotografije kreira besprekorne selfije bez obzira na nivo osvetljenosti. Sa druge strane, sistem zadnjih kamera sastoji se iz glavne Ultra Vision kamere rezolucije 50 megapiksela i ultra-širokougaone makro kamere rezolucije 8 megapiksela, što će obezbediti da svi vaši važni trenuci budu zabeleženi na fotografijama visokog kvaliteta.