iSTYLE s ponosom najavljuje otvaranje prve Apple Premium Partner prodavnice u Beogradu koja se nalazi u Ušće Shopping centru. Svečano otvaranje prodavnice koja će kupcima pružiti potpuno novo Apple iskustvo je 2. septembra 2023. godine u 10h.

Ovaj potpuno inovativan koncept kupcima će ponuditi nov dizajn i još veći prostor, najviši nivo usluge, originalne Apple proizvode koji se mogu isprobati na sasvim nov način, besplatne treninge i radionice i još mnogo toga. Sa prostranim dobro osvetljenim enterijerom, svom opremom koja dolazi direktno od Apple-ovih dobavljača, italijanskim kamenim podovima, dizajnerskim stolovima iz SAD-a i nameštajem iz Nemačke. Sve to označava početak nove ere za iSTYLE. Nivo korisničke usluge i iskustvo kupovine poput onog u Apple-ovim objektima širom sveta biće obezbeđeni većim brojem visoko obučenog prodajnog osoblja.

„Oduševljeni smo što u Srbiji predstavljamo prvi koncept Apple Premium Partner prodajnog mesta. Ovaj najnoviji redizajn omogućava nam da ponudimo nove programe i personalizovane usluge našim cenjenim kupcima, dodatno učvršćujući našu poziciju u zemlji. U otvaranje naše nove Apple Premium Partner prodavnice uložen je ogroman napor iSTYLE-a i Apple timova, i neizmerno smo ponosni na ono što smo postigli. Zahvaljujemo našem predanom osoblju i partnerima koji su neumorno radili kako bi našim kupcima obezbedili ovo uzbudljivo novo maloprodajno iskustvo,“ rekla je generalna direktorka iSTYLE-a za Srbiju Ljiljana Bauk.

Povezana vest:  Canon predstavlja novi 24-inčni referentni ekran i zvezdani tim 4K kamera za profesionalce i entuzijaste

Novi koncept poslovanja razlikuje se od dosadašnjeg uobičajenog pristupa Apple Premium Reseller-a, čiji je zadatak da obezbedi Apple-ovim partnerima jedinstven dizajn i operativni okvir. Istovremeno, sa Apple Premium Partner prodavnicama, Apple-ov cilj je da se kupci još više približe svetu legendarnog brenda i da dobiju kvalitetniju uslugu.

Kupci će imati pristup širokoj paleti Apple-ovih proizvoda i dodataka, a  obučeno osoblje će biti spremno za pružanje stručnih saveta i podršku na još višem nivou. U Apple Premium Partner prodavnicama izlaganje Apple proizvoda i Apple dodatne opreme još je važnije nego pre. Broj zatvorenih vitrina sveden je na minimum, tako da kupci mogu bez pomoći osoblja jednostavno da isprobaju izložene proizvode na otvorenim površinama.

Povezana vest:  Zdraviji životni stil uz mobilne aplikacije dostupne na Huawei AppGallery

U novoj flagship prodavnici iSTYLE će pružati stalne usluge, uključujući zamenu ekrana iPhone-a ili baterije istog dana. Kupci će takođe imati na raspolaganju niz načina za plaćanje, uključujući beskamatne finansijske usluge, iSTYLE Comfort pakete usluga, programe staro za novo i programe lojalnosti.

U prodavnici će raditi stručan tim koji je prošao ekskluzivnu obuku Apple Premium Partnera i nudiće redovne besplatne edukacije i otvorene radionice za širu javnost. Prve obuke će pokrivati teme kao što su rad na MacOS-u za početnike, savete i trikove za napredne Mac korisnike, kao i obuke za uređivanje videa.

„Cilj nam je da učinimo Apple-ove proizvode i usluge dostupnijima korisnicima u Srbiji. Verujemo da je otvaranje prve Apple Premium Partner prodavnice samo početak i radujemo se što ćemo u budućnosti ovo novo maloprodajno iskustvo približiti što većem broju kupaca,” rekao je iSTYLE Retail menadžer Nebojša Banović.

Povezana vest:  Kaspersky Lab: Povezani automobili sada su stvarnost, ali da li su sigurni?

Pored pružanja vrhunskih usluga, iSTYLE stavlja još veći naglasak na pružanje usluga preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima, zato je deo iSTYLE tima specijalizovan za korporativne korisnike.

Posebna ponuda na dan otvaranja

Povodom proslave otvaranja novog iSTYLE objekta, s uzbuđenjem najavljujemo da ćemo samo 2. septembra od 10:00 nuditi dosad neviđene ponude, zajedno sa posebnim aktivacijama i vrednim poklonima za prvih 100 kupaca MacBook Air M1 računara, kao i za prvih 100 posetilaca. Radujemo se što nudimo posebnu promociju za MacBook Air M1, naš najpopularniji prenosni računar. Ne propustite ovu ekskluzivnu priliku! Za više informacija posetite iSTYLE web stranicu https://istyle.rs/apple-premium-partner.

iSTYLE tim vas sve poziva da posetite novu Apple Premium Partner prodavnicu u Ušće Shopping centru u Beogradu, kako bi doživeli jedinstveno Apple iskustvo kupovine i usluga, u opuštenom, prijateljskom okruženju.

Foto: Alex Dmitrović