Vreva na gradskim ulicama i jutarnje gužve, nakon godišnjih odmora i vrelih dana, vraćaju u svakodnevnicu, a sa prilagođavanjem septembarskim promenama i povratku na posao trebalo bi uskladiti i modne izbore.

I ove jeseni svetli tonovi ostaju u trendu, kao i suknje od eko kože, antilop čizme i džemperi bez rukava. Igranje kontrastima je poželjno, jednako kao i monohromatske kombinacije koje možete osvežiti upečatljivim modnim dodacima poput šešira i zlatnih detalja.

Povezana vest:  Sin Rajana O'Nila opet u nevolji

Velike torbe su efektan komad koji pristaje uz svaki stil, a modni stručnjaci najavljuju njihov povratak na velika vrata ove sezone. Dobrodošlicu među trendovima za hladniji period želimo i asimetričnim krojevima, crvenim i maslinasto zelenim nijansama.

Bazični komadi i dalje predstavljaju oslonac outfita, te je uvek dobro garderober dopuniti jednim takvim komadom, kao što su beli sako, crne čizme ili cipele u neutralnim bojama.

Povezana vest:  “JA, KRČEDINAC” 2012, Bori Đorđeviću, Maji Volk i Ivanu Bekjarevu titula “Ja, Krčedinac”

Nova Guess kolekcija za jesen pruža modnu inspiraciju za povratak u kancelariju i nove radne uspehe, a odabrane modele možete pronaći u Guess prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće i BEO u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na fashionandfriends online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Šešir  Džemper  Suknja  Čizme  Torba

Povezana vest:  Šest miliona evra za projekte mladih istraživača

Džemper bez rukava  Suknja  Salonke  Torba

Sako  Košulja  Pantalone  Salonke  Torbica

Majica  Pantalone  Čizme  Torbica

Haljina  Salonke  Torbica