Ako ste odlučili da u novoj godini radite na sebi, više se krećete, vežbate i kvalitetnije spavate, ali nakon što je prošla praznična euforija nemate motivacije, niste usamljeni u tome – naime, poslednje Huawei istraživanje javnog zdravlja pokazalo je da 72% Evropljana ima problem sa motivacijom kada je u pitanju usvajanje zdravih navika. U tom slučaju, pametni sat je idealno rešenje za vas, a poslednji član Huawei porodice pametnih satova, Huawei Watch GT 4, donosi niz unapređenih fitness karakteristika, vrhunsku kompatibilnost sa drugim uređajima i predivan dizajn koji će učiniti da zablistate u punom sjaju.

Svi važni podsetnici na dohvat ruke

Dobra organizacija i rutina ključne su za trajno usvajanje zdravih navika, zbog čega je važno napraviti raspored svih planiranih aktivnosti i dosledno ga se pridržavati. Ako biste pre ostali kod kuće nego posetili teretanu ili otišli u šetnju, ili idete kasno na spavanje da biste odgledali još jednu epizodu omiljene serije, pametni sat vam može pomoći da poboljšate svoju samodisciplinu. Kako je Huawei Watch GT 4 kompatibilan sa svim pametnim telefonima, bez obzira na to da li koriste Android ili iOS operativni sistem, dovoljno je da ga jednostavno sinhronizujete sa svojim uređajem i u svakom trenutku će vam svi planovi i obaveze biti dostupni na jednostavan i praktičan način. Huawei Watch GT 4 posebno se ističe u paru sa poslednjim Huawei flagship pametnim telefonom, Huawei P60 Pro – ova sofisticirana kombinacija gedžeta će vam pomoći da pametno iskoristite svaki trenutak 2024. godine.

Povezana vest:  Neko želi da vam ukrade kolačiće — i to one digitalne

Lični trener za preko sto vrsta treninga – od joge do trčanja

Ako niste sigurni odakle da počnete sa fizičkim aktivnostima i to vas dodatno demotiviše na putu ka ciljevima, Huawei Watch GT 4 donosi preko sto različitih sportskih režima sa vođenim treninzima kako biste se lakše snašli u svetu fitnesa i pronašli fizičku aktivnost koja najbolje odgovara vašim potrebama. Bilo da ste ljubitelj teretane, želite da se opustite uz jogu ili volite trčanje, Huawei Watch GT 4 je tu da vas podrži na putu do cilja. Takođe, Activity Ring vam na pregledan način predstavlja podatke i analize vaše fizičke aktivnosti, čime vas podstiče da postižete još bolje rezultate ili se takmičite sa prijateljima. Ako Huawei Watch GT 4 uparite sa Huawei P60 Pro pametnim telefonom, imate priliku da, zahvaljujući naprednom optičkom sistemu od tri kamere, zabeležite sve lepe trenutke na svom fitness putovanju. Takođe, kako Huawei P60 Pro poseduje zaštitno Kunlun staklo, IP68 otpornost na prskanje, vodu i prašinu, kao i bateriju velikog kapaciteta i brzo punjenje, zagarantovani su vam pouzdani pratioci čak i tokom najzahtevnijih treninga.

Povezana vest:  Mačka u džaku: šta preinstalirani adver znači za korisnike mobilnih uređaja

Ne zaboravite da vodite računa o svom mentalnom zdravlju

Nedostatak energije i motivacije povezan je i sa mentalnim zdravljem, zbog čega je jako važno da vodite računa i o ovom aspektu svog blagostanja. Kvalitetan san je ključan ako želite da u toku dana budete i fizički i mentalno spremni da radite na svim ciljevima koje ste sebi postavili, a Huawei Watch GT 4 poseduje TruSleep™ 3.0 tehnologiju koja vam daje celokupni uvid u to kako spavate, sa posebnim fokusom na disanje, što je često zanemarena, ali izuzetno važna stavka, naročito ako se često budite umorni i neispavani. Takođe, napredna TruSeen™ 5.5+ tehnologija je tu da prati vaš puls, ali i nivo stresa, nudeći vam vežbe disanja koje vam mogu pomoći da razbistrite misli i ostanete fokusirani.

Povezana vest:  Epl predviđa veću potražnju od ponude za njegovim satom

Vrhunac inovacija u svetu telekomunikacionih tehnologija

Huawei Watch GT 4 nudi brojne karakteristike koje korisnicima mogu pomoći da višestruko unaprede kvalitet svog fizičkog i mentalnog zdravlja, usvoje nove zdrave navike i ostvare svoje novogodišnje ciljeve, a savršena kombinacija je sa vrhunskim performansama flagship uređaja kakav je Huawei P60 Pro. O velikom poverenju korisnika, ali i izvanrednom iskustvu korišćenja svedoči i podatak da je Huawei Watch GT 4 za svega nekoliko meseci prodat u čak 2.5 miliona primeraka, dok se Huawei P60 Pro i dalje nalazi u vrhu DXOMARK liste po kvalitetu kamere. Huawei je prepoznat kao brend koji spoj elegancije i vrhunskih performansi čini dostupnim korisnicima širom sveta, omogućavajući im da izađu iz zone komfora i ostvare svoj pun potencijal.