TECNO, od nedavno jedan od TOP 5 brendova u industriji mobilnih tehnologija, ovaj uspeh postigao je uz pomoć neverovatnog telefona na preklop iz Phantom serije – TECNO Phantom V Flip 5G. Sa svojim revolucionarnim dizajnom i tehnološkim inovacijama, Phantom V Flip 5G pruža nezaboravno iskustvo korisnicima, a jedna od ključnih karakteristika ovog pametnog  telefona su izvanredne prednosti njegovog ekrana. Izdvojili smo 4 tajne ekrana zbog kojih bi ovaj model definitivno trebalo da se nađe na vašoj listi smartfona koje bi u budućnosti trebalo da imate.

Fleksibilni AMOLED ekran

TECNO Phantom V Flip 5G je opremljen spoljnim kružnim i centralno pozicioniranim 1.32-inčnim AMOLED ekranom koji pruža odličnu fleksibilnost i jasnoću slike. Sa visokom rezolucijom, boje na ekranu oživljavaju, pružajući korisnicima doživljaj dubine i detalja kao nikada ranije. Ovaj ekran ne samo da zadovoljava standarde, već ih i podiže na novi nivo, čineći svaku interakciju sa telefonom pravim zadovoljstvom.

Povezana vest:  Skriveno blago Huawei P smart Z telefona

Flip dizajn za unikatno iskustvo

Jedinstveni flip dizajn ekrana TECNO Phantom V Flip 5G omogućava korisnicima da koriste telefon u standardnom režimu, a zatim ga jednostavno preokrenu kako bi koristili zadnju stranu ekrana. Phantom V Flip 5G otvoren otkriva ultra-veliki 6.9-inčni FHD+ 2640×1080 glavni ekran, koji je superiorno ravan i bez ikakvih neravnina. Ovo unikatno iskustvo transformiše način na koji ljudi koriste svoje pametne telefone, donoseći svežinu i praktičnost u svakodnevni život.

Povezana vest:  Dinamičan i cenovno prihvatljiv model Nokia 603 nudi novo iskustvo

Brza osvežavanja za besprekorne animacije

TECNO Phantom V Flip 5G se može pohvaliti brzim stopama osvežavanja ekrana, pružajući besprekorne animacije i glatko iskustvo gledanja. LTPO ekran sa 10-120Hz osvežavanjem displeja i 360Hz procesuiranje dodira omogućava rad uz nižu potrošnju energije. Bilo da igrate igre, gledate video zapise ili jednostavno pregledate internet, ovaj ekran će vam omogućiti da uživate u svakom trenutku bez trzanja ili zastajkivanja.

Povezana vest:  Saznajte zbog čega će HONOR Magic6 Lite biti vaš novi omiljeni uređaj  

HDR10+ tehnologija za vrhunski vizuelni doživljaj

TECNO Phantom V Flip 5G podržava HDR10+ tehnologiju, pružajući vrhunski vizuelni doživljaj sa poboljšanom reprodukcijom boja i dinamičkim kontrastom. Ova tehnologija omogućava korisnicima da vide svaki detalj u punom sjaju, bez obzira na to da li gledaju omiljeni film, fotografiju ili video sadržaj na svom pametnom telefonu.

Kada ove karakteristike ukrstite sa pristupačnom cenom, dobrim odnosom kvaliteta i vrednosti, Tecno postaje očigledan izbor.