Kompanija HONOR, globalni lider u tehnološkoj industriji, potvrdila je svoje prisustvo na MWC 2024, gde će predstaviti svoju najnoviju seriju vrhunskih pametnih telefona – HONOR Magic V2 RSR i HONOR Magic6. Dana 25. februara 2024. u 14 časova, kompanija HONOR će organizovati svoj ekskluzivni događaj u Barseloni, koji možete pratiti na licu mesta ili putem online prenosa uživo. Na taj način, imaćete priliku da se pridružite otkrivanju najnovijih inovacija usmerenih ka poboljšanju svakodnevnog života.

Povezana vest:  Počela prodaja HONOR Magic5 Lite telefona

Dodatne informacije možete pronaći putem narednog linka: https://www.hihonor.com/rs/events/honor-mwc/

Ako želite da podelite sadržaj sa HONOR događaja, budite slobodni da koristite zvanične hashtag-ove #HONORMagic6, #HONORMagicV2, #HONORMWC2024, #MWC24, #Discoverthemagic.

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.

Povezana vest:  Samsung slavi 50. rođendan

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://www.facebook.com/HonorSrbija/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr

https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured

https://www.instagram.com/honorglobal/

http://www.youtube.com/c/HonorOfficial