BAA_Jet_Management_A318_Elite

Erbas A 318 Elit zvezda avio-sajma u Hong Kongu

Erbas će na velikom sajmu komercijalnog vazduhoplovstva Asian Aerospace koji se održava od 8. do 10 marta u Hong Kongu prikazati avion A 318 Elit koji ima širu, višu i prostraniju kabinu nego ijedan poslovni avion. Istovremeno spoljašnost aviona u smislu dužine i raspona krila slična je kao kod bilo kojeg tradicionalnog biznis džeta.

Povezana vest:  Honor 20 dolazi i u Moschino ediciji

Kapacitet letelice je do 19 putnika koji mogu uživati u vrhunskom komforu, prostoru i prefinjenom stilu tokom letova koji se obavljaju između gradova u azijsko-pacifičkom regionu, kao i na interkontinentalnim linijama. A 318 nudi potpuni doživljaj restorana u delu za ručavanje ili privatnih kancelarija koje se pretvaraju u spavaće sobe ili luksuzna kupatila.

Erbas je veoma prisutan na rastućem azijsko-pacifičkom tržištu koje zahteva sve veći broj korporativnih poslovnih džetova, naročito u Kini.

Povezana vest:  Štampanje u COVID-19 eri: Kako da ga ispravno obavljate?

Klijenti najčešće žele da ostanu anonimni, ali neki se mogu pomenuti: BAA Jet Management of Hong Kong, China Sonangol, Deer Jet of Beijing, the Royal Thai Airforce, Skytraders of Australia i the UB Group of India.

Erbas ima najveću i najmoderniju porodicu korporativnih aviona u svetu u  koju spadaju A318 Elit, Airbus ACJ, A320 Prestige i, rađeni po porudžbini širokotrupni VIP A330 i A340 Prestige, A350 Prestige i A380 Prestige.

Povezana vest:  Nove linije Samsung Neo QLED i OLED televizora od sada su dostupne za prednarudžbinu uz fantastične poklone

Do sada je prodato više od 170 korporativnih aviona.