nokia_oro_1

Nokia najavljuje novi smart telefon za premijum tržište – Nokia Oro kombinuje kožu, zlato i safir kristal u prefinjen i stilizovan dizajn

nokia_oro_05Nokia Oro , vrhunski smart telefon sa ekranom osetljivim na dodir, uskoro će se naći u pordaji  u Evropi . Dostupan samo u ograničenoj količini, Nokia Oro je izrađen kombinacijom kože koju  isporučuje Bridge of Weir LeatherTM  i 18-karatne pozlate , sa menu tasterom izrađenim od safir kristala. Ovaj vrhunski smart telefon poseduje kameru rezolucije 8 megapiksela i AMOLED ekran od ojačanog stakla dijagonale 3,5 inča, čineći ovaj uređaj čvrstim, živopisnog i bogatog  karaktera .

Povezana vest:  LG XF2 prenosni multimedijalni plejer i eksterni hard disk sada i u Srbiji

“ Samo pakovanje Nokia Oro telefona govori o tome das mo stvorili smart telefon koji  predstavlja pravo zadovoljstvo kada se drži u ruci i pruža zadovoljstvo kada se koristi „, rekao je Alesandro Lamanna , potpredsednik za marketing u kompaniji Nokia. “ Nokia Oro je izuzetna kombinacija delikatne izrade i pažljivo odabranih ekskluzivnih materijala. Dizajniran je uz nepogrešivu strast za detalje, bilo da su u pitanju zlatni detalji  na uređaju, safir kristal menu taster ili ručno umotana koža na pozadini.”

Povezana vest:  „ViPutnik”, „TV program Srbija” i „SerbianNews“ među najboljim domaćim mobilnim aplikacijama

Nokia Oro prodajno pakovanje takođe uključuje I  18-karatno zlatno izdanje nagrađeneNokia J bluetooth slusalice. Nokia J poseduje “Always Ready” tehnologiju  – tako da korisnik može jednostavno da se javi  i započne  razgovor na telefonski pozivi – a omogućuje i do tri meseca  autonomije između dva punjenja .

Isporuka Nokia Oro počinje u sledećem kvartalu I uključivaće najnoviji Simbian Anna softver, donoseći unapređeni način unosa teksta, poboljšane Ovi Mape i bolji pretraživač internet .

Povezana vest:  Novi Pico projektor modul kompanije Sony