vip_internet

„Vip internet zaštita” dvostruko osigurava od svih poznatih virusa

Osim u najbržu HSPA+ mrežu u Srbiji, Vip je dodatno investirao u pružanje pouzdane zaštite svojim internet korisnicima od svih poznatih virusa putem sistema koji prati sigurnost saobraćaja počevši od mreže operatera. Pošto svakog dana na desetine hiljada novih virusa ugrožava internet, kompjutere i lične podatke, Vip je u interesu korisnika uveo inovativno rešenje „Vip internet zaštita” koje nudi dvostruku sigurnost od virusa, Trojanaca, Spyware-a i Phishing softvera: na samoj Vipovoj mreži i na korisnikovom kompjuteru.

Povezana vest:  Sedam u nedelji: DDoS napadi gotovo udvostručeni u četvrtom kvartalu 2019. u odnosu na prethodnu godinu, sa prometnijom nedeljom

Standardni antivirusni programi deluju na samom kompjuteru, kada može da bude prekasno za bilo kakvu efikasnu reakciju. Zato „Vip internet zaštita” štetne programe proaktivno zaustavlja na samoj mreži pre nego što dospeju u korisnikov računar. Dodatnu sigurnost pruža softver koji se instalira na kompjuter i koji se ponaša kao stanardni antivirus program. On štiti kompjuter i kada nije na mreži i skenira CD/DVD, USB memorije i hard diskove. Usluga radi na Windows operativnim sistemima.

Povezana vest:  Huawei Mate X3 vam otkriva nove horizonte  

Korisnicima je omogućeno redovno besplatno ažuriranje softvera u okviru Vip mreže u nacionalnom saobraćaju. Ukoliko je korisnik u inostranstvu, primenjuje se standardna roming tarifa.

Za sve nove korisnike koji do kraja ove godine odaberu paket „Neograničeni Internet 15” ova usluga je besplatna zauvek. Korisnici tarifa „Neograničeni Internet 1” i „5” imaju prava na besplatni 90-dnevni probni period i nakon toga mogu da aktiviraju ovu uslugu za 199 dinara mesečno, sa porezom. Softver „Vip internet zaštita” može da se preuzme sa http://www.vipmobile.rs/Internet-zastita/

Povezana vest:  SAD: U nedelju stupa na snagu zabrana za TikTok i WeChat

Vip poseduje sertifikat Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu za odličan kvalitet prenosa govora i ostalih mobilnih servisa širom Srbije.

Više informacija na www.vipmobile.rs, 060 1234 i u Vip centrima u svim većim gradovima Srbije koji su pokriveni HSPA+ mrežom.