LG_Optimus_3D

LG i Vip predstavili prvi 3D smart telefon na svetu sa tri-dual arhitekturom

LG Electronics (LG) i Vip mobile predstavili su dugoočekivani LG Optimus 3D, prvi 3D mobilni telefon na svetu, koji će u Srbiji biti ekskluzivno dostupan u okviru Vip ponude. Vipovi korisnici će prvi na Balkanu moći da koriste sve napredne funkcije ovog mobilnog telefona. Osim odličnih multimedijalnih karakteristika, LG Optimus 3D je smart telefon koji pruža mogućnost gledanja 3D sadržaja bez naočara. Zahvaljujući ovom telefonu, moćićete da zabeležite svoje letnje uspomene u 3D formatu, bilo kad, bilo gde.

-Ponosni smo jer smo prvi na svetu omogućili svojim korisnicima neverovatno 3D iskustvo u kombinaciji sa izvanrednim performansama. Revolucionarni LG Optimus 3D telefon dosadašnje iskustvo korišćenja telefona podiže na potpuno novi nivo – izjavio je Endre Vaitzner, predstavnik Regionalnog predstavništva kompanije LG Electronics.

Povezana vest:  MyHuawei - aplikacija sa brojnim pogodnostima za korisnike

-Kao lider na tržištu smart telefona, Vip je prvi u  Srbiji predstavio telefone sa Android platformom. Ponosni smo na činjenicu da sada Vip korisnicima predstavlja i prvi 3D telefon na svetu. LG Optimus 3D se savršeno uklapa u Vipov portfolio mobilnih uređaja koji je uvek u skladu sa globalnim trendovima, namenjen kako manje zahtevnim, tako i naprednim korisnicima. – izjavila je Petra Štangl, član Upravnog odbora Vip mobile.

Povezana vest:  Vizija pametnijeg života kompanije Samsung

3D snimke i fotografije možete gledati ili na telefonu, bez naočara, ili na svom 3D televizoru. Vaša trodimenzionalna iskustva možete podeliti sa ostatkom sveta putem You Tube 3D kanala. Zahvaljujući konfiguraciji koja je zasnovana na jedinstvenom dvojezgarnom procesoru, LG Optimus 3D će sve zadatke koje mu zadate obavljati brže, preciznije i pouzdanije.

Fantastične aplikacije koje život svakog od nas mogu učiniti lagodnijim i naše svakodnevne probleme lako rešivim, mogu se pronaći i na 3D telefonu iz LG Optimus porodice. Stotine korisnih aplikacija, mogu se instalirati putem Android Marketservisa, dostupnog na telefonima iz ove serije. Pored ovoga, kompanija LG je svojim korisnicima omogućila ekskluzivan uvid u listu deset najboljih aplikacija posredstvom instaliranog servisa LG App Advisor. Takođe, zahvaljujući Android Vip meniju, na jednom mestu možete naći sve aplikacije na srpskom jeziku koje su primenjive na našem tržištu.LG Optimus 3D smart telefoni su prisutni na evropskom tržištu od drugog kvartala 2011. godine, a korisnicima u Srbiji će biti ekskluzivno dostupni u Vip ponudi od 04. jula, sa nadoknadom za aktivaciju već od 1 dinar u okviru Vip Smart 2200 paketa.

Povezana vest:  Otvorena sezona darivanja: Samsung Galaxy Watch 46mm na poklon uz kupovinu odabranih uređaja