Toshiba_BDX1250KE_front

Toshiba lansira dva nova Blu-rayTM plejera

Toshiba Evropa GmbH je na sajmu IFA 2011 predstavila dva nova Full HD Blu-ray™ plejera. BDX1250KE i BDX2250KE nude savršen video i audio kvalitet, uključujući skaliranje DVD sadržaja do 1080p, uz izuzetan odnos cene i performansi. BDX2250KE takođe omogućava pristup video veb servisu YouTubeTM Leanback i platformi za deljenje fotografija PicasaTM. Sjajnocrni plejeri sa detaljima u srebrnoj boji na prednjim panelima će biti dostupni u Evropi u četvrtom kvartalu 2011. godine.

Povezana vest:  Pridruži se, učestvuj i osvoji sa Lenovo DO Tour-om

Jednostavni za korišćenje

Novi Toshiba Blu-ray™ plejeri pružaju neverovatan doživljaj kućnog bioskopa sa Full HD prednostima i surround zvukom visoke definicije preko Dolby® True HD. Podržavajući BD-Live™ (Profile 2.0), BDX1250KE i BDX2250KE omogućuju korisnicima da iskoriste prednosti interaktivnih karakteristika. Njihovi USB portovi mogu da se upotrebe za gledanje video materijala i fotografija sa  USB memorijskog stika. Toshiba REGZA-LINK® (HDMI-CEC) tehnologija korisnicima omogućava kontrolu Blu-ray™ plejera preko istog daljinskog upravljača za njihov TV ili sistem kućne zabave koji je kompatibilan sa HDMI-CEC.

Povezana vest:  Stiv Voznijak na najvećoj evropskoj konferenciji programera u Beču

Komforan pristup veb servisima iz fotelje

BDX2250KE sa DLNA® sertifikatom se jednostavno integriše u kućnu mrežu. Nudeći pristup veb servisima kao što su YouTubeTM Leanback i PicasaTM, on prenosi onlajn svet na veliki ekran u dnevnoj sobi.