LG_PRADA_3.0_smart_telefon_Foto_4

PRADA i LG predstavili novi telefon

LG_PRADA_3.0_smart_telefon_Foto_1Kompanije LG Electronics i PRADA danas su predstavile mobilni telefon LG PRADA 3.0 – rezultat partnerstva koje savršeno usklađuje vrhunski stil i napredne performanse u jednom uređaju. Ovaj mobilni telefon je treći model koji nastaje u saradnji dve kompanije i predstavlja vrhunski dizajnerski poduhvat.

LG PRADA 3.0 smart telefon kombinuje Pradin prepoznatljiv stil sa inovativnom tehnologijom kompanije LG, uključujući i jedan od najvećih i najboljih ekrana od 4,3 inča i 800 nita koji trenutno postoje na tržištu.

Povezana vest:  LG lansirao nove Optimus smart telefone sa najnovijom Android platformom

Uz prepoznatljiv Pradin dizajn, ovaj uređaj poseduje ekran osetljiv na dodir sa prednje strane i Pradinu Saffiano šaru na pozadini. Uz svaki detalj koji je dizajniran da doprinese minimalističkom stilu, ovaj uređaj poseduje i LG Floating Mass tehnologiju, optički smanjujući debljinu telefona koji već ima impresivnih 8,5 mm dubine, sa tasterima koji su se savršeno uklopili u jednostavan i šik dizajn.

Ovaj model je jednako efikasan koliko i privlačan. Poseduje procesor brzine od 1.0 GHz sa dual-core i dual-channel arhitekturom i dupli opseg wi-fi standarda koji omogućava surfovanje velikom brzinom.

Povezana vest:  Srbija postaje centar digitalnih inovacija u regionu

LG PRADA 3.0 smart telefon poseduje i specijalno razvijeni korisnički interfejs koji nudi mogućnost odabira glavnog menija i ikonica u crnoj, sivoj i beloj boji. Ovaj interfejs omogućava korisnicima da uživaju u svim prednostima poslednje verzije Androidovog Gingerbread operativnog sistema, uz mogućnost upgrade-a na Android Ice Cream Sandwich operativni sistem.

Ovaj model koristi 800-nitni NOVA High Brightness ekran dijagonale 4,3 inča, na kome možete gledeti fotografije ili video sadržaje čak i ukoliko su sunčevi zraci direktno usmereni na njega. Pored ovoga, LG PRADA 3.0 smart telefon poseduje i kameru od 8 megapiksela i memoriju od 8GB.

Povezana vest:  Baby Care - Specijalno dizajniran program za pranje dečije odeće

Uz telefon, korisnici dobijaju i PRADA brendiranu futrolu i bluetooth slušalice.

Specifikacije:

Operativni sistem: Android Gingerbread

Memorija: User 8GB

Dijagonala ekrana: 4.3 inča

Rezolucija: WVGA (800 x 480)

NOVA ekran: 800 nit

Kamera: 8MP

Procesor: 1.0GHz sa dual-core i dual channel arhitekturom

Baterija: 1540mAh