sbb

Kompanija SBB predstavila novu uslugu namenjenu ljubiteljima televizije

Kompanija SBB, vodeći provajder video sadržaja na našem tržištu, predstavila je danas novu uslugu – D3 GO, prvu u Srbiji koja će pokriti sve uređaje, uključujući i Apple, a namenjena je svim ljubiteljima televizije. D3 GO aplikacija omogućava korisnicima pristup najpopularnijim TV sadržajima, preko 60 kanala, iz SBB mreže preko različitih uređaja – računara (PC i Apple), laptop računara, tableta, smart telefona sa Android i Apple platformom, sa potpunom slobodom gledanja televizije unutar prostora sa SBB konekcijom SBB mreže (stan, kafić, restoran…).

Najpopularniji programi iz kablovskog paketa SBB-a dostupni su sada korisnicima preko omiljenih mobilnih uređaja. Aplikacije za smart telefone i tablete se besplatno skidaju sa Android marketa ili Apple store-a. Za korisnike usluge preko računara, do D3 GO se dolazi preko internet stranice www.d3go.tv. Gledanje televizije putem D3 GO usluge nije vremenski ograničeno, a može se instalirati istovremeno na 3 različita ili ista uređaja, od kojih jedan može da se menja svakog meseca. Kvalitet slike se automatski prilagođava brzini internet veze. Program je moguće gledati uz flat konekciju najmanje brzine 264Kb/s.

Povezana vest:  Nokia N9 je od danas dostupna u Srbiji

„Brz razvoj i interaktivnost interneta nam omogućavaju da preko kapaciteta SBB mreže svojim korisnicima televizijski sadržaj ponudimo i na mobilan način. Više nije neohodno da se svi članovi porodice okupljaju oko jednog televizora i prate isti program, jer svako ima svoje, različite želje u pogledu programa. Sa D3 GO uslugom tako poštujemo potrebe svakog člana porodice, da gleda onaj program koji mu se najviše sviđa. I to ne samo u dnevnoj sobi, već u prostoriji u kojoj se nalazi (spavaćoj sobi, kuhinji, kupatilu)“ – istakla je Jovana Lukić, direktor sektora za korporativne komunikacije kompanije SBB.

Povezana vest:  Zvučnici kao neizostavni deo savremenog enterijera

Televizijski program putem D3 GO za sada se može pauzirati, a uskoro će biti dostupne i naprednije funkcije: „pogledaj ispočetka“ (start over), koja omogućava korisniku da programe koji se trenutno emituju pusti ispočetka, kao i „pogledaj propušteno“ (catch up TV), koja daje mogućnost da se puste propušteni programi 3 dana unazad.

Usluga D3 GO će biti potpuno besplatna za sve korisnike SBB televizije i interneta u promotivnom periodu do 29. februara 2012. godine.Više o samom servisu moguće je pogledati na stranici www.sbb.rs ili pozvati Kontakt centar SBB-a na 011/330 5252.

Pored ovoga, SBB sprema servise koji će biti dostupni i van njihove mreže, dok tehnologija koju već imaju omogućava da se D3 GO usluga koristi i „u pokretu“. Ove godine SBB će uvesti i novi, revolucionarni interaktivni digitalni prijemnik sa novim atraktivnim korisničkim interfejsom, dodatnim funkcionalnostima „pogledaj propušteno“ i „pogledaj ispočetka“ aplikacijama. Novi prijemnik će doneti potpuno novo iskustvo gledanja televizije. Takođe, ove godine stiže i novi HD digitalni prijemnik sa mogućnošću interaktivnosti uz eksterni modem.

Povezana vest:  Uspešno završena druga sekcija Transbalkanskog koridora za prenos električne energije

Kompanija SBB – Srpske kablovske mreže najveći je operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji i najznačajniji operator satelitske televizije u regionu, prisutan u šest zemalja svojom Total TV platformom. SBB je nastao integrisanjem kablovskih distributera širom Srbije tokom 2002. i 2003. godine, a danas zapošljava više od 800 ljudi.U saradnji sa kompanijama Telemach u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, sa kojima ima iste većinske vlasnike i predsednika uprave, čini jedinstven telekomunikacioni sistem na teritoriji nekadašnje države.