sjaj-usce2012

Manifestacija „Sjaj” u UŠĆE SC!
 
U februaru ove godine grupa domaćih umetnika, okupljenih pod nazivom United Artists RS, podarice Beogradu još jednu u nizu uspešnih prodajnih izložbi ručno izrađenog nakita, accessoara, garderobe, upotrebnih i ukrasnih predmeta – „Sjaj”. Izložba ce trajati tri dana 3,4. i 5. februara u periodu od 10 do 22h, a bice organizovana u prizemlju UŠĆE Shopping centra, Novi Beograd, u čijem prostoru će umetnici biti u prilici da svoje radove predstave javnosti. Posetioci će moći da se prepuste maštovitom svetu rukotvorina i da komuniciraju sa više nego raspoloženim umetnicima, saznaju nešto o tome kako je neka rukotvorina nastala i isprobaju sve što požele.
„Sjaj” je osmišljen kao prava oaza kreativnosti, mesto gde ljubitelji rukotvorina u potpunosti mogu utoliti svoju želju za posedovanjem originalnih komada koji im se uklapaju u lični i životni stil, ili onih kojima žele da obraduju svoje nadraže.
Tim United Artists obogatio je beogradsku umetničku scenu ovim sasvim nepretencioznim, dobro organizovanim događajem, koji predstavlja svojevrsnu proslavu umetnosti i pruža podršku i mogućnost domaćim i stranim kreativcima da svoje radove prikažu beogradskoj javnosti, a ljubiteljima unikatnih rukotvorina da nose komadić prave umetnosti na svojoj ruci, uhu, reveru.
Posetioci mogu očekivati veselo druženje posle koga će se kući vratiti nadahnuti kreativnom energijom, sa osmehom i nekim zanimljivim unikatom kojim će obojiti svakodnevnicu.

 

Povezana vest:  Ines Janković 15.decembra u prodavnici Pierre Premier promoviše katalog izuzetno zapažene kolekcije Amazon Atitude