Serbia_Open_App_3

Serbia Open na dlanu i velikom ekranu
 
Samsung Electronics i Tehnicom Computers poklanjaju svim ljubiteljima tenisa aplikacije za tablet računare, Smart  telefone i Smart televizore za turnir Serbia Open 2012.
Saradnja Samsung Electronicsa, svetskog giganta u proizvodnji elektronskih uređaja  i digitalne multimedije, i Tehnicom Computersa, domaće kompanije u oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija, rezultirala je  izradom aplikacije za pametne uređaje – Serbia Open. Aplikacija omogućavaju uživo praćenje rezultata, rasporeda mečeva i najnovijih vesti. Na raspolaganju je i sekcija sa informacijama o svim učesnicima na turniru, galerije fotografija, kao i niz drugih korisnih informacija vezanih za ovaj događaj. Poseban deo posvećen je i oficijelnim sponzorima turnira, među kojima je i Samsung Electronics.
Aplikacija za tablet računare i Smart televizore dostupne su svim vlasnicima pomenutih pametnih uređaja, dok se android aplikacija ’’Serbia Open’’ može besplatno preuzeti sa Google Play-a.
Lokalna kancelarija Samsung Electronics u Srbiji je pokrenula razvoj mnogih korisnih i zanimljivih aplikacija prilagođenih najaktuelnijim temama i interesovanjima korisnika. Aplikacijom Serbia Open, obuhvaćena je i oblast sporta, a u planu je i sve više aplikacija sa lokalnim sadržajem za korisnike Samsungovih Smart uređaja.
Tehnicom Computers je jedna od prvih kompanija koja srpskom tržištu, osim izrade aplikacija za Smart telefone na različitim platformama, može da ponudi i izradu aplikacija za Smart televizore. “Razvojem aplikacija koje se mogu koristiti na Smart uređajima osvojili smo još jedan segment inovativnih tehnologija, ponudivši korisnicima aplikacija konfor u dostupnosti informacija”, navodi se u saopštenju za javnost Tehnicom Computersa.
Serbia Open 2012, jedini domaći ATP turnir serije 250, biće održan u Beogradu od 28. aprila do 6. maja, na terenima Sportskog centra „Novak“.

 

Povezana vest:  Tri prednosti koje čine TECNO Spark 10 Pro odličnom idejom za sledeći telefon