Olimpijski_kutak

OLIMPIJSKI KUTAK ZA PODRŠKU OLIMPIJSKOM TIMU

Fotografije olimpijaca koji će predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama u Londonu, slike Srećka, maskote olimpijskog tima, logotip Olimpijskog komiteta Srbije i državnu himnu moći će besplatno da preuzmu svi korisnici portala Dobre stvari u delu pod nazivom „Olimpijski kutak“.

Uz pomoć vidžeta „London 2012“ na portalu korisnici u svakom trenutku mogu da dobiju nove informacije o sportistima koji će učestvovati na najvećem sportskom planetarnom takmičenju i pročitaju ekskluzivne vesti o dešavanjima na predstojećim Olimpijskim igrama. Takođe, u delu „London 2012“ moguće je pročitati sećanja bivših olimpijaca, između ostalih maratonca Franje Mihalića i reprezentativke u streljaštvu Aleksandre Ivošev, i da putem video priloga upoznati biciklistu Ivana Stevića, plivača Ivana Lenđera, strelca Damira Mikeca i stonotenisera Aleksandra Karakaševića.

Povezana vest:  Soni je kreirao prvi uređaj za hvatanje duhova!

Dobre stvari onima koji prate Olimpijske igre nude mogućnost da osvoje nagrade igrajući kviz Olimpijac koji je zasnovan na formatu popularnog kviza Konkviztador. Olimpijac ima bazu od 10 000 pitanja, većim delom pripremljenih na osnovu informacija iz monografije „Olimpijski vekovnik“, najmerodavnijeg izvora podataka iz istorije srpskog olimpizma. Najboljih osam takmičara u prvoj fazi kviza Olimpijac nagrađeno je odlaskom na londonske igre. U drugoj fazi kviza troje najboljih na rang listi će svakog ponedeljka u 12 časova dobijati navijački paket do početka Olimpijskih igara, dok će tokom Olimpijskih igara svake nedelje najbolji igrači biti nagrađeni Huawei Ascend G300 mobilnim telefonima.

Povezana vest:  Epl stavlja akcenat na igrice u "Epl TV"?

Svim ljubiteljima sporta i Olimpijskih igara Telenor je pripemio i zvaničnu mini onlajn igricu Olimpijskih igara London 2012, pomoću koje se i sami mogu oprobati u olimpijskim disciplinama. Igrica se nalazi na linku http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Telenor-u-Srbiji/Generalno-sponzorstvo-Olimpijskog-tima-Srbije/Mini-Olimpijska-igrica/ .

Telenor je generalni sponzor Olimpijskog komiteta Srbije šestu godinu zaredom. Pored toga  stipendira i dvanaest sportista u individualnim sportovima.