LG_ND8520_Docking_Speaker_uredjaj

LG predstavlja vodeće uređaje za kućnu zabavu na IFA sajmu

Kompanija LG Electronics je za IFA sajam u Berlinu pripremila veliki broj tehničkih noviteta kada su u pitanju audio i video uređaji kojima dodatno upotpunjuju Smart i 3D ekosistem svojih proizvoda.

„Stručnost koju smo stekli razvijajući 3D tehnologiju primenili smo na širok spektar naših audio i video uređaja, što je samo dodatno učvrstilo kompaniju LG Electronics kada je u pitanje sve što je 3D,“ izjavio je Havis Kwon, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Home Entertainment. „Kompanija LG je sada u poziciji u kojoj ne prati već stvara nove trendove i odgovara na sve potrebe svojih korisnika kada su u pitanju i periferni uređaji, a ne samo televizori“.

BH9520TW trenutno na tržištu predstavlja najsveobuhvatniji kućni bioskop sa 3D zvukom. Četiri 9.1 3D zvučnika dizajnirani su tako da nas obasipaju moćnim zvukom kao da se nalazimo u nekoj od velikih, svetski poznatih operskih sala. LG 3D Sound Zooming tehnologija koristi algoritam koji proizvodi različite dubine zvuka pri pojavljivanju objekata na ekranu 3D televizora. Na taj način, korisnici mogu putem zvuka osetiti svaki pokret na 3D ekranu, čime se stvara potpuno autentično 3D iskustvo. Ovaj model dolazi sa Smart TV funkcijama, omogućujući korisnicima direktan pristup LG Smart ekosistemu. Pristup sadržaju je dodatno poboljšan kroz niz različitih mogućnosti za povezivanje kao što su bluetooth, USB i Wi-Fi. Dodatno, SIMPLINK omogućuje korisnicima da upravljaju celim sistemom pomoću jednog daljinskog upravljača ili putem aplikacije koja je dostupna i za Androiod i za iOS operativne sisteme.

Povezana vest:  Dvamp: Novi Android malver na Google Play Store platformi

NB3520A je Sound Bar audio sistem koji poseduje bežični subvufer sa bogatim i dubokim basovima koji stvaraju osećaj kao iz bioskopa čak i na malom prostoru. Jednostavan dizajn se odlično uklapa u moderan dom. Muziku možete puštati direktno sa smart telefona ili tableta, zahvaljujući Bluetooth konekciji.

SP820 Smart TV Upgrader koji podiže običan TV uređaj na sledeći nivo, stvarajući od njega Smart televizor. Omogućava instant pristup velikoj zbirci sadržaja i aplikacija kojima je značajno unapređena kućna zabava. SP820 dolazi sa čuvenim LG Magic Remote daljinskim upravljačem koji olakšava navigaciju kroz brojne pametne funkcije, aplikacije i sadržaje. Odlična funkcionalnost praćena je podjednako impresivnim dizajnom koji se uklapa u svaki enterijer.

Povezana vest:  Samsung dobio priznanje Asocijacije  potrošačke tehnologije za inoviranje budućnosti

HR929S i HR929D blu-ray plejeri omogućuju i snimanje i emitovanje HD sadržaja kao i potpunu Smart TV funkcionalnost. Zahvaljujući Wi-Fi Direct™ i DLNA tehnologiji korisnici imaju pristup multimedijalnom sadržaju sačuvanom na uređajima poput laptopa, kućnih računara i smart telefona. BP620 Smart blu-ray plejer dobio je odlične kritike specijalizovanih medija i to sa razlogom. Ovaj uređaj podiže multimedijalno iskustvo na potpuno novi nivo zahvaljujući Smart funkcijama i bežičnom povezivanju sa eksternim uređajima.

Povezana vest:  CES 2020: Samsung Electronics predstavio nove QLED 8K, MicroLED i Lifestyle televizore

LG Electronics će na IFA sajmu u Berlinu predstaviti i ND5520 Docking Speaker uređaj, koji je zasnovan na AirPlay tehnologiji i može bežično emitovati muziku i sa Apple i sa Android uređaja.