JAN_9501

Samsungovi uređaji predstavljeni na ce&ha sajmu u Beogradu

REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA ZA „SMART ŽIVOT“

Na ovogodišnjem sajmu računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata „ce&ha“, kompanija Samsung Electronics predstavila je neke od najnovijih uređaja čime je ponovo je potvrdila svoju lidersku poziciju u ovoj oblasti. U fokusu su bili novi Samsung SMART TV, digitalne SMART kamere iz NX segmenta i Samsung bežični Audio Dock uređaj. Ovi revolucionarni uređaji predstavljeni su u Samsungovoj „SMART life“ (Pametan život) zoni, a posetioci su bili u prilici da podele savršene detalje života uz fotografije NX serije fotoaparata, osete „aromu zvuka“ koju pruža Audio Dock, takmiče se u igranju „Angry birds“, kao i da pogledaju prvi srpski 3D film na revolucionarnom Smart TV-u.

„Sa najvećom paletom proizvoda u Evropi, Samsung je potvrdio svoje ambicije kao brend vredan pažnje u evropskoj industriji elektronskih kućnih aparata. Pametne uređaje, proizvode koji osećaju, informišu i pojednostavljuju život, predstavili smo i na ovogodišnjem ce&ha sajmu“, rekao je Saša Marjanović, direktor marketinga kompanije Samsung Electronics za region SEAD i dodao: „Kako bismo izašli u susret željama i potrebama naših potrošača, osmislili smo i jedinstveni „smart life“ koncept, koji vam omogućava da, uz neverovatnu uštedu vremena i energije, istovremeno koristite veliki broj međusobno povezanih uređaja.“

Povezana vest:  Najjači Huawei tablet stiže u Srbiju!

Samsungov koncept SMART life zasniva se na „Smart“ dizajnu, „Smart“ iskustvu i „Smart“ vezi. Dizajn poboljšava funkcije i korisnički doživljaj, iskustvo obuhvata najbrži pristup najširem spektru aplikacija i igrica na najnovijim platformama i najboljim ekranima, dok pametne veze omogućavaju automatsko međusobno povezivanje uređaja koji  mogu da dele sadržaje. Kombinacija ova tri elementa stvara pametniji život u kojem se uređaji besprekorno povezuju i pružaju novi ugođaj, uz veliku uštedu vremena i energije. Ovim konceptom Samsung je kućnu zabavu podigao na najviši mogući nivo, koji uvažava želje i potrebe potrošača, a korisnički doživljaj vodi i preko granica estetskog.

Samsung SMART kamera NX

Samsungovo iskustvo u naprednim tehnologijama kombinovano sa suštinskim poznavanjem potreba potrošača rezultovalo je najnovijom linijom digitalnih fotoaparata za NX Sistem. NX Sistem koristi najnoviju tehnologiju kako bi otkrio fotografa u svakome od nas. Sa NX Sistemom, Samsung se usmerio na to da pruži najbolje u optičkim performansama kako bi zabeležio stvarnost kroz savršene detalje. Ovaj laserski oštar fokus omogućava NX Sistemu da ponudi pet ključnih tehnologija koje stvaraju savršenu ravnotežu između rezolucije, performansi i dizajna. Osetljivi 20.3MP APS-C CMOS senzor i brzina zatvarača od 1/8000s omogućuju beleženje slika visoke rezolucije za tren oka. Super AMOLED obrtni displej čini snimanje iz bilo kog ugla udobnijim, a uz pomoć Wi-Fi povezivanja oslobodićete se mreže žica i kablova.

Povezana vest:  Intel proizveo “cloud kompjuter na jednom čipu” sa 48 jezgara

Samsung SMART TV

„Smart interaction“, „Smart content“ i „Smart evolution“ su tri revolucionarne funkcije na kojima se zasniva nova linija Samsungovih Smart LED i Plazma televizora serije 7 i 8. Nova paleta proizvoda nudi više sadržaja, inteligentniji interfejs, intuitivne kontrole, neverovatan kvalitet slike i fantastičan dizajn. Jedinstvene tehnologije pomoću kojih se komande daju glasom ili pokretom ruke zauvek će promeniti način na koji komunicirate sa TV-om. Umesto da pritisnete taster da bi upravljali radom TVa, sada komandu možete da saopštite ili pokažete pokretom ruke. Bez obzira da li surfujete kanalima ili Web-om, TV vas razume i pruža vam potpuno intuitivno i interaktivno iskustvo.

Novi Samsung Smart TV proširuje izbor i povećava uzbuđenje gledanja 3D formata u kućnoj atmosferi. Osim što možete da uživate u vrhunskom doživljaju 3D sadržaja, sada i filmove koji su u 2D formatu možete da gledate u 3D kvalitetu. Smanjena slojevitost poboljšava kvalitet slike kako bi se pojačala njena jasnoća. 3D Sound ojačava rezonantan zvuk. Kompanija Samsung Electronics proširuje 3D opcije usmeravanjem 3D sadržaja na Smart televizore i pronalaženjem novih 3D partnera.

Povezana vest:  Damir Nezirović pobednik „NBA 2K15" gejming turnira u Delta City

Samsung „Angry Birds App“

Samsung Electronics je jednu od najboljih smartphone aplikacija širom sveta „Angry Birds App“ učinio dostupnom i za Smart televizore serije 7 i 8. Koristeći komandu  Kontrola pokretom, korisnici sada mogu da igraju Angry Birds na velikom TV ekranu i uživaju ​​u impresivnom i interaktivnom doživljaju igranja. „Angry Birds App“ postaje prava porodična zabava uz Samsung SMART TV serije 7 i 8 uz pomoć  funkcije  „Smart“ Interakcija.

Samsung Bežični Audio Dock uređaj

Sada možete da uživate u toplom i bogatom zvuku iz prenosivih uređaja uz pomoć Samsung bežičnog Audio Dock uređaja i Vacuum Tube tehnologije (tehnologija vakuumske cevi). Bežični Audio Dock uređaj sadrži i Dual Docking stanicu tako da možete da uživate slušajući muziku sa svog Samsung Galaxy telefona. Osim toga, bežični Audio Dock uređaj ima AllShare Play i AirPlay funkcije tako da muzika može bežično da se reprodukuje sa kompatibilnog uređaja.