HTC-Legend_VIPVip predstavlja HTC Legend™

U ponudi Vip-a odskoro je i stilski dizajniran HTC Legend™, telefon koji pripada novoj generaciji uređaja sa Android 2.1 platformom. Vip ovom promocijom učvršćuje lidersku poziciju u smartphone segmentu na tržištu, nakon što je prošle godine prvi lansirao HTC Magic uređaj zasnovan na Android platformi i prvi u regionu organizovao konkurs za razvoj domaćih aplikacija, nazvan ,,Vip Android izazov’’.
Zahvaljujući unapređenom HTC Sense™ korisničkom iskustvu HTC Legend™ pruža mnoštvo novih mogućnosti i pogodnosti. HTC_LegendNova aplikacija Friend Stream objedinjuje sve korisnikove društvene mreže, dok funkcija Leap omogućava prikaz svih sedam tzv. scena u jednom. Gmail nalozi sada mogu da se smeste u jedan inbox koji, zbog dodatne sigurnosti, automatski bekapuje SMS/MMS poruke, bookmarks, Wi-Fi šifre i ostale lične podatke na postojeću 2GB microSD karticu.
Izuzetan dizajn telefona karakteriše glatka, izbrušena metalna površina napravljena od jedinstvenog aluminijumskog bloka i optički navigacioni trackpad umesto uobičajene navigacione kuglice. Uređaj poseduje brilijantni 3.2- inčni kapacitivni AMOLED HVGA ekran osetljiv na dodir. Ljubiteljima fotografije na raspolaganju je kamera od 5 megapiksela sa autofokusom, blicem i widescreen opcijom za fotografisanje. 
Novi HTC Legend  može da se kupi u Vip centrima širom zemlje, sa početnom cenom od 19.999 dinara u tarifi Postpejd 1800 koja uključuje 1.8 GB besplatnog prenosa podataka, uz odgovarajuću količinu uključenih minuta, SMS ili MMS poruka i besplatnih poziva u okviru Vip mreže.

Povezana vest:  Čak 82% Evropljana bi želelo da mogu zauvek da izbrišu nešto što su objavili na društvenim mrežama tokom 2021. godine

Ostale karakteristike uključuju: 
Društveno umrežavanje
• Facebook™ integracija
• Friend Stream
• Postavljanje fotografija na Facebook, Flickr, i Twitter
• Slanje video zapisa na YouTube™
• HTC Peep za ,,tvitovanje’’ 
Lociranje
• Ugrađena GPS antena
• Google Maps
• HTC Footprints™ – omogućava kreiranje dnevnika sa fotografijama 

Dodatno
• FM Radio sa RDS opcijom
• Automatski smanjuje jačinu zvuka čim se telefon uzme u ruke 
• Uključuje ,,mute’’ opciju zvona čim se telefon postavi ekranom nadole 
• Bekapuje automatski sve podatke i smešta ih na microSD karticu

Povezana vest:  Igrica Pokemon Go konačno i u Japanu

Novi HTC Sense™

Novi HTC Sense nastavlja da unapređuje korisnikovu interakciju sa njemu najvažnijim ljudima. U okviru Friend Stream aplikacije, korisnik u svakom trenutku dobija informacije ili novosti od svojih prijatelja i slike i linkove koji oni razmenjuju. Svi kontakti mogu da organizuju u specifične društvene krugove, grupe prijatelja, kolega itd. 
Novi HTC Sense nudi brojne unapređene aplikacije, poput pretraživača, e-mail klijenta, kao i novu aplikaciju za čitanje vesti. Adobe® Flash® podrška olakšava pretraživanje, dok funkcija Pinch to zoom čini pregled teksta i slika efikasnijim. Dodirom ekrana tekst ili pojam može da se selektuje i pronađe na Vikipediji ili da se prebaci u neki drugi jezik i prevede putem Google translate alata.

Povezana vest:  Zaposleni koji rade od kuće čekaju zaštitu: 73% zaposlenih nisu dobili sajber-bezbednosne smernice za rad od kuće