SBB logoPrenos fiksnog broja u SBB mrežu – jednostavno i besplatno

Od 1. aprila, korisnici fiksne telefonije biraće operatera isključivo na osnovu kvaliteta usluge, cene i odnosa prema korisnicima, a ne vezanosti za broj. Svoj fiksni broj moći će jednostavno i besplatno da prenesu u SBB mrežu u kojoj ih pored niže cene mesečne pretplate i besplatnih razgovora u mreži čeka i više minuta za razgovore u Srbiji, regionu i svetu .
-Na tržištu fiksne telefonije prisutni smo od 2012. godine i broj naših korisnika konstantno raste, tako da smo danas drugi najveći fiksni operator u Srbiji. SBB je deo regionalne United Group-e što našim korisnicima omogućava komunikaciju u okviru mreže sa zemljama regiona i sveta bez dodatne naknade. Sa željom da našim korisnicima omogućimo naprednu i, pre svega, kvalitetnu uslugu nudimo im digitalnu fiksnu telefoniju koju u svetu koristi više od sto miliona domaćinstava – istakla je Dragica Pilipović Chaffey, generalna direktorka SBB-a.
Usluga prenosa broja je potpuno besplatna, a sama procedura podnošenja zahteva je svedena na jedan korak i može se obaviti pozivanjem Korisničkog centra na broj 19900 ili dolaskom u bilo koju poslovnicu SBB-a. Preduslov za podnošenje zahteva je izmirenje svih računa kod postojećeg operatora, a prema rečima Dragice Pilipović Chaffey: „Korisnik kod sebe treba da ima ličnu kartu, a preporučuje se da, radi lakše i brže procedure, ima i poslednji telefonski račun koji sadrži sve potrebne informacije za podnošenje zahteva. Tokom trajanja procesa prenosa, broj će sve vreme biti aktivan.“
Svi postojeći i budući korisnici SBB kablovske televizije ispunjavaju tehnički preduslov za prenos broja u SBB mrežu fiksne telefonije.
Prvih 5000 korisnika koji se opredele za SBB-ovu fiksnu telefoniju i potpišu ugovor na 24 meseca, dobijaju i Gigaset telefonski aparat. Svim novim korisnicima se poklanja i mesec dana besplatnog korišćenja specijalnog tarifnog dodatka Flat fiksni, sa kojim dobijaju još 1500 minuta za razgovore sa svim fiksnim brojevima u zemlji.

Povezana vest:  Proizvodi kompanije Kaspersky Lab postigli zavidne rezultate na nezavisnim testovima tokom 2014. godine

Prednosti SBB-ove digitalne fiksne telefonije
Duži razgovori, manji računi

Za pretplatu od samo 390 dinara SBB obezbeđuje neograničene besplatne razgovore između korisnika SBB mreže i to ne samo u Srbiji. Kako je SBB deo regionalne United grupe, omogućeni su i besplatni pozivi ka Telemach mrežama u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, kao i Total TV mreži u Hrvatskoj i NetTV Plus brojevima bilo gde u celom svetu.
Takođe, korisnici SBB telefonije svakog meseca dobijaju 100 minuta uključenih u pretplatu za razgovore ka svim fiksnim brojevima drugih operatera u Srbiji i u još preko 70 zemalja. Korisnici SBB Trio Gold paketa dobijaju 200 minuta fiksne telefonije uključenih u pretplatu.
Dakle, ukoliko korisnik ima rodbinu ili prijatelje u SAD, Kanadi, Australiji, Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Švedskoj, Francuskoj, Hrvatskoj i drugim zemljama u Zoni 1 može ih pozvati i pričati preko sat vremena svakog meseca, bez plaćanja i jednog jedinog dodatnog dinara. Nakon što besplatni minuti isteknu, cena razgovora ka ovim zemljama je samo 6 dinara po minutu.

Povezana vest:  Ericsson pojednostavljuje širokopojasnu mobilnu konekciju pod Windows-om 8

Besplatne napredne funkcije
Pored čistog i besprekornog zvuka, sve napredne funkcije kao što su identifikacija broja, poziv na čekanju, brzo biranje, preusmeravanje poziva i govorna pošta su u SBB-u potpuno besplatne.

Sve usluge na jednom računu za veće uštede
Najveće povoljnosti očekuju korisnike koji fiksnu telefoniju uzmu u okviru jednog od Trio Gold paketa zajedno sa SBB D3 digitalnom televizijom i kablovskim internetom. Povezivanje svih telekomunikacionih usluga je trend svuda u svetu jer domaćinstvu omogućava nižu cenu svih usluga, bogatiju ponudu, jedan mesečni račun i jedan broj kontakt centra za sva pitanja, te se većina domaćinstava i odlučuje za ovu opciju.

Povezana vest:  Novi Samsung MicroLED televizori od 110 inča donose i do četiri različita sadržaja tokom gledanja

Biznis korisnici
Biznis korisnicima je omogućeno da odjednom prenesu više brojeva u SBB mrežu fiksne telefonije i time ostvare dodatne uštede. Zahvaljujući Biz SMART Phone i Centrex paketima, pored brzog i stabilnog kablovskog interneta, omogućeno je i povezivanje telefonskih linija na digitalnoj mreži u centrale, a samim tim i smanjenje troškova poslovanja.