angry birds - magnetna zbrkaInteraktivne knjige Angry birds od četvrtka u prodaji

U izdanju Lagune, od četvrtka 8. maja, u prodaji će se naći interaktivne knjige Angry birds – Magnetna zbirka, Super maske i Figure od papira. Knjige nude deci i svim zaljubljenicima u Angry birds zabavu i podstiču kreativnost.
Napravite na stotine različitih Besnih ptica!

angry birds - figure od papiraangry birds - super maskePozivamo starije od 3 godine da se upuste u najlepšu igru i naprave razne Besne ptice od delova s magnetima!
Nastavite da se igrate i napravite predivne 3D maske! Od preko trideset delova lica Besnih ptica možete napraviti svoje omiljene junake ili smešati delove i stvoriti urnebesno smešne nove likove! Oživite svoje omiljene likove Besnih ptica i Zlih prasića uz ovu izuzetnu knjigu s 3D maskama! Saznajte zanimljive činjenice o Besnim pticama, a onda pratite uputstva korak po korak i upotrebite priložene elastične trake da napravite osam fantastičnih maski Besnih ptica – Crvenog, Plave, Mehurića, Čaka, Bombu, Prase nadzornika i Kralja prasića.
Tu su i figure od papira koje vam omogućavaju da napravite 13 sjajnih papirnih figura Besnih ptica! Od aviona Crvenog, preko praseta vojnika pa do gricka i iskakalica, samo pratite uputstva korak po korak i ilustracije u boji da napravite 13 originalnih modela Besnih ptica od papira u knjizi.
Angry Birds je igra koja je postala pravi društveni fenomen i do sada je preuzeta 100 miliona puta od strane korisnika smart telefona i preko 40 miliona korisnika redovno igra ovu igru.

Povezana vest:  "Balkanski mostovi prijateljstva" u prodaji