Humanitarna izlozba - KomBank Art Hol LargeDonacijom do umetničkog dela

Umetnička dela: slike, grafike, ilustracije i fotografije, mogu da budu Vaši, uz humanitarnu donaciju. U postavci humanitarne izložbe koja je otvorena u KomBank Art holu u Makedonskoj 29, je 105 radova, među kojima su dela profesora i studenata Fakulteta primenjenih umetnosti, umetničkog tima SilkSkrin, kao i podvodne fotografije Ivane Orlović Kranjc i Janeza Kranjca.
Posetilac, zainteresovan za određeni izloženi rad, može da ga dobije odmah, ukoliko donese uplatnicu koja potvrđuje da je na namenski humanitarni račun Vlade Republike Srbije / 840-3546721-89 / uplaćen iznos jednak ili veći od iznosa koji je za taj rad označen kao minimalni (od 1.000 do 30.000 dinara). Uplate mogu da se izvrše i u ekspozituri Komercijalne banke, na licu mesta, bez provizije.
„Ova tragedija koja se dešava jednom u sto godina, ujedinila je i Fakultet primenjenih umetnosti i Komercijanu banku i umetnike da pomognu ljudima koji su se preko noći našli u ovako teškoj situaciji. Bitno je što smo blagovremeno reagovali i pokrenuli humanitanu akciju, zato apelujem na sve koji mogu da pomognu i po povljnoj ceni kupe umetnička dela. Ovde su jako vredna dela bivših i sadašnjih studenata Fakulteta primenjenih umetnosti, naših poznatih dizajnera iz SilkSkrina i fotografa. Očekujemo vas!“, istakao je Marko Lađušić, prodekam FPU-a.
Takođe, prvih 240 posetilaca koji iz KomBank Art hola pošalju humanitarnu SMS poruku na 1003, u znak zahvalnosti, dobiće poklon-poster umetničkog tima SilkSkrin, dimenzija 15 x 23 cm.
Izložba će trajati do prodaje poslednjeg izloženog rada, a najkasnije do petka, 30. maja, do 16 časova.

Povezana vest:  Zbog nemara resornog ministarstva Narodno pozorište otakazalo dve baletke predstave