Noc-muzeja-2010_nm_largeProdaja karata za Noć muzeja počinje u ponedeljak 3. maja

 

Prodaja karata, za sedmu „Noć muzeja“, koja se 15. maja održava u Beogradu, počinje u ponedeljak, 3. maja, najavili su danas organizatori.

Svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti na Bilet servisu ceni od 300 dinara, a na dan manifestacije biće dostupne na samim lokacijama. Jedna karta važi za sve lokacije u gradu.

Povezana vest:  Laguna demantuje: Koeljo ne piše roman o Karadžiću

Karte se mogu naručiti i preko MOBI servisa slanjem sms poruke na broj 5000. Potrebno je poslati tekst „NM“, zatim razmak, pa broj karata, a propusnice će biti poslate direktno na mobilni telefon u obliku bar koda ili numeričke šifre.

Poruku je potrebno sačuvati, jer je ona potvrda kupljene ulaznice prilikom obilaska kulturnih institucija tokom ove manifestacije.

Povezana vest:  "Engleski pacijent" - dirljiv i nežan roman o četvoro ljudi koje je slomio i spojio rat

Ove godine omogućena je i dostava karata na kućnu adresu posredstvom kurirske službe. Zainteresovani treba da pozovu ili da pošalju sms poruku na broj telefona 060/05-01-468 ili na i-mejl adresu [email protected] sa osnovnim podacima (ime i prezime, adresa, kontakt telefon, broj karata). Uz cenu karata plaća se i dostava 110 din plus PDV bez obzira na broj poručenih karata, dok je minimum je dve ulaznice.

Povezana vest:  Za opuštanje na plaži - novi roman N. Roberts "Potraga"

Kako bi bez gužve posetioci obišli više od 70 lokacija u prestonici, na sajtu www.nocmuzeja.rs postoji servis „Moja staza“ za lakši odabir lokacija.