Braun Silk-epil Xpressive WetDry _01Prvi Braun epilator koji radi kako u vodi, tako i van nje
U prijatnom ambijentu hotela Continental, pored bazena u muziku i sjajne devojke iz kluba za sinhrono plivanje Vračar novinari su imali priliku da vide najnovije Baunovo „čudo“ tehnike namenjeno pre svega dama.
Savremene žene žele i zaslužuju sve. Ali da bi to ostvarile, neophodno je svakodnevno usklađuju posao, porodične obaveze, doterivanje, praćenje trendova, druženje sa prijateljima, zabavu, i još mnogo toga… Kako b sve ovo postigle, dame stalno imaju potrebu da nekoliko stvari rade istovremeno.
Braun daje ženama slobodu da u potpunosti iskoriste svoje dragoceno vreme tako što rade više stvari odjednom, kombinovanjem kupanja i uklanjanja neželjenih dlačica. Imajući to u vidu, Braun je razvio novi Braun Silk-épil Xpressive Wet&Dry, prvi Braun epilator koji radi kako u vodi, tako i van nje. Sa svojim novim sistemom koji pruža nejnežnije uklanjanje dlačica i ostavlja kožu glatkom poput svile, čak i do četiri nedelje, Braun je stvorio pravo otkriće u ovoj oblasti, koje omogućava ženama da umanje osećaj bola koji se često povezuje sa uklanjanjem dlačica. Sada žene mogu da usklade sve svoje obaveze sa potrebom da uvek izgledaju lepo i sređeno.
Nakon dugogodišnjeg istraživanja u saradnji sa vodećim ekspertom za kožu, Braun je razvio proizvod koji sprečava sve neželjene efekte uklanjanja dlačica, kao što su osećaj bola i iritacija kože. Uz pomoć blagotvornog efekta vode, Braun pruža uklanjanje dlačica bez bolnog osećaja i iritacije kože, a formula za to je:
Braun Silk-epil Xpressive WetDry _03Renomirani dermatolog Dr. Petra Staubach (Dr. Petra Štaubah) je u saradnji sa Braunom i Kliničkim istraživačkim centrom odseka za dermatologiju na Univerzitetu Gutenberg u Majncu razvila istraživanje na temu korišćenja epilatora i njegovog uticaja na kožu pod različitim uslovima. Na osnovu zaključaka dobijenih od ispitanika, Dr. Staubach tvrdi sledeće: – Nežnost u tretiranju kože je glavni kriterijum pri izboru metode za uklanjanje neželjenih dlačica, kod žena – što je inspirisalo Braun da razvije Silk-épil Xpressive Wet&Dry, koji znatno umanjuje nelagodnosti bola i iritacije pri korišćenju u vodi.
Bol je smanjen ne samo uz pomoć toplog mlaza vode, već i aktivnim rolerima za masažu koji nežno tretiraju kožu. Sa najefkasnijom glavom za uklanjanje dlačica na tržištu koja je bazirana na patentiranoj HairLift® tehnologiji, ovaj epilator uklanja i dlačice dužine od 0.5mm, što znači da žene više ne moraju čekati da dlačice porastu, već sada imaju pogodno i dugotrajno rešenje za eliminisanje neželjenih dlačica u svakom trenutku. Uz to, epilator je 100% vodootporan, bežičan i potpuno siguran za upotrebu.
Povezana vest:  ALOXXI International predstavio novi program proizvoda za bojenje i negovanje kose