Photo Philippe Metsu -Imbert Nice2012-21Specijalna cena ulaznica za učenike osnivnih škola za nastup The Royal Horse Gala
 
The Royal Horse Gala, jedinstveni akrobatski šou sa 20 veličanstvenih rasnih konja na sceni, gostovaće po prvi put u Srbiji, sa predstavom „Pegasus“ u Kombank Areni, u subotu, 25.10.2014. u 12h i 18h, i nedelju,  26.10.2014. u 12h.
Kombank Arena je đacima za ovu spektakularnu predstavu obezbedila jedinstvenu cenu ulaznica koja iznosi 1500 rsd, za organizovane grupne posete učenika osnovnih škola. Zainteresovani predstavnici škola, više informacija mogu dobiti na mejl [email protected].
The Royal Horse Gala je šou pun magije i šarenih kostima u kojoj koreografije izvode nadaleko čuvene vrste konja. Iz portugalske farme pastuva, dolaze nadaleko čuveni luzitano konji koji će uz dresuru svetski poznatog šaptača konjima, Jean-Marc Imberta prikazati svoje umeće dok će jahači na čuvenim andaluzijskim konjima demonstrirati tzv „S-dresuru“ sedeći bočno u sedlu. Za osmeh najmlađih pobrinuće se poniji sa specijalnim numerama.
Sve ove rase konja su poreklom sa evropskih kraljevskih dvorova i sve do današnjih dana nose naziv kraljevski zbog svojih korena, a veoma su retki i cenjeni u svetu, poznati po svojoj inteligenciji, osetljivosti i poslušnosti.
Predstava odiše elegancijom, harmonijom i snagom koja se iskazuje u partnerstvu i posebnoj vezi koja postoji između konja i jahača.
The Royal Horse Gala „Pegasus“, nastala u saradnji sa Jean-Marc Imbertom, puna je neverovatnih akrobacija i razigranih dresura u kojoj će užvati svi mali i veliki ljubitelji konja i kvalitetne zabave.
Ulaznice za ovaj jedinstveni događaj, mogu se nabaviti po cenama od 1600, 1900, 2200, 2500 i 3500 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.
Povezana vest:  Nezapamćena gužva na potpisivanju knjiga Marija Vargasa Ljose