akcija bambi wellnessLjubav koja obuzima

„Ljubav koja obuzima“ u svim knjižarama Delfi za energično iskustvo.
Uz kupovinu nežnog ljubavnog romana „Srećnik“ ili ljubavne priče za sva vremena „Najbolje od mene“ na poklon dobijate proizvod iz kompanije Bambi.
Od ponedeljka, 6. oktobra, posetite bilo koju knjižaru Delfi, obezbedite sebi jedno od navedenih dela istaknutog američkog hroničara ljudskog srca Nikolasa Sparksa i uživajte u energiji koju nudi integralni keks Wellness Start.
Akcija koju su organizovali izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi a podržala kompanija Bambi važiće u svim knjižarama Delfi dok traju zalihe.
Nikolas Sparks, autor je najprodavanijih knjiga na listi Njujork tajmsa, a njegova dela su cenjena i nadaleko prepoznatljive ljubavne priče.
„Srećnik“ je nezaboravni roman o iznenadnim putevima kojima ponekad kreće naš život i o moći sudbine da nas povede ka iskrenoj i trajnoj ljubavi.
„Najbolje od mene“ je priča koja istražuje može li ljubav zaista izmeniti prošlost.
Kompanija Bambi pripremila je iznenađenje za sve ljude koji vode računa o svom zdravlju i pravilnoj ishrani, jedinstven proizvod od celog zrna žitarica – Wellness Start. Novi Wellness Start proizvod predstavlja idealnu zamenu za obrok, zdravu i laganu užinu u svakom trenutku.
Na ovoj akciji važe članski i količinski popusti.

Povezana vest:  Poznati preporučuju u 11. Noći muzeja