znam-da-mislis-na-mene-koriceIva Štrljić zakazala novi susret sa svojim čitaocima

Iva Štrljić, autorka romana „Nemaš pojma koliko te volim“ i „Znam da misliš na mene“, povodom Dana žena zakazala je novi susret sa čitaocima. Iva će u nedelju 8. marta od 17 do 19 sati, u TC Ušće, u radnji Diopta potpisivati i poklanjati svoje knjige.
„Nemaš pojma koliko te volim“ je ljubavni roman koji govori o beogradskim tridesetogodišnjakinjama u potrazi za ljubavlju. Beogradska verzija Sex & The City.
„Znam da misliš na mene“ je knjiga o dvoje ljudi čijoj ljubavi život i vreme stalno podmeću prepreke. Iz ugla glavne junakinje Maše, Iva Štrljić nam u ispovedno-humorističkom tonu pripoveda o vezama i vezicama, noćnom životu glavnog grada, večerama i provodima, ali i detaljno opisuje čežnju i ljubavne ožiljke mlade žene…
Iva Štrljić piše o ljubavi sakupljajući posledice uragana osećanja i krhotine tuge, pokušavajući da sastavi sliku muškarca i žene koji nisu idealni – njihova najvažnija osobina jeste da razumeju drugog u sebi i sebe u drugom. Autorka je rođena u Beogradu, gde je i diplomirala na Akademiji umetnosti. Igrala je u brojnim televizijskim serijama, u pozorištu i na filmu. Snimila je i veliki broj radio-drama i reklamnih spotova.

Povezana vest:  Knjižara Delfi u SKC-u slavi 11. rođendan