raul-bannerAmerički kantautor Raul Midon ponovo u Beogradu
 
Američki kantautor Raul Midon koji je pre manje od dve godine prvi put posetio Beograd i Bitefartcafe, održaće koncert 23. aprila u Novom Bitefartkafeu.
Na prvom gostovanju karte su rasprodate, tražilo se mnogo karata više i mnogi su od tada pitali kada će Midon ponovo doći. On stiže u Novi Bitefartcafe 23.aprila a najbržih sto kupica, karte će platiti 1000 dinara, nakon toga će cena karata biti viša, saopštio je Novi Bitefartcafe.
Muzičar za koga je Njujork tajms objavio da je muzičko čudo, vredi za čitav orkestar, gitaru pretvara u orkestar a svoj glas u hor, Midon će na koncertu u Beogradu predstaviti svoj novi album „Don’t hesitate“.
Američki kantautor, pevač i gitarista, slep od rođenja, proslavio se kombinacijom virtuoznog sviranja gitare, ritma i vokalne trube, zvuk trube proizvodi sopstvenim glasom i usnama. Često ga nazivaju i vanzemaljcem, jer je njegova izvedba nestvarna i teška za opisati. Iako kaže da mu je sviranje sa drugim muzičarima zadovoljstvo, bez problema može da zameni ceo bend.
Midon je tokom karije sarađivao sa nekim od najvećih umetnika današnjice na albumima i živim koncertnim nastupima: Stivi Vonder, Džejson Mraz, India Arie, Markus Miler, Herbi Henkok, Pet Metini i Rišar Bona.
Povezana vest:  Odbrojavanje do Umekovog spektakla!