Najava - Prolecni sajam knjigaProlećni Sajam knjiga u Delta Cityju
 
Odlična vest za sve one koji vole da se opuste i uživaju uz dobru knjigu – od utorka, 17. marta, do nedelje, 22. marta, u atrijumu Delta Cityja biće organizovan tradicionalni prolećni Sajam knjiga, a posetioci će imati priliku da najčitanije i najpoznatije naslove domaćih i stranih autora kupuju uz popust od 20 odsto.
Svakog dana, od 17 do 18 časova, ljubitelje knjiga očekuje druženje sa specijalnim gostima – najnovija izdanja potpisivaće Bojan Uzelac, Vuk Stanković i Dragan Vojvodić, dok će Žana Poliakov, autorka knjiga „I am love“, „Soulfood“, „Lovemarks“ i „Ona zna“ obradovati svoje obožavaoce u petak, od 20 časova.
Vikend je rezervisan za najmlađe posetioce, pa će u petak imati priliku da uživaju facepaint radionicama i kreativnom oslikavanju lica, dok će u subotu Leontina Vukomanović nastupiti sa horom „Čarolija“ nakon čega će i potpisivati svoju zbirku pesama „Nije tačno sve što lepo zvuči“.
Posetioci Delta Cityja imaće priliku da pogledaju i kupe brojna izdanja Vulkan izdavaštva svakog dana, tokom trajanja Sajma, od 10 do 22 sata.
Povezana vest:  Dizajn, omladinski teatar, prvi srpski džez festival, akcija uređenja Bećarca – šarenolika četvrta nedelja „Kaleidoskopa kulture“