Nenad Ceranic 13Nenadu Ćeraniću ne treba studio, snimio pesmu na iPad-u
 
Muzičar Nenad Ćeranić svoj novi singl ,,Kidaš mi dušu“ u potpunosti je snimio na iPad uređaju.Nenad potpisuje kompoziciju, tekst i aranžman nove pesme.
-Od prijatelja sam na poklon dobio novi iPad uređaj, i nisam odoleo a da ne probam da na istom snimim kompletno novu pesmu.Izazov mi je bio da iskoristim potencijal novih tehnologija koje su danas dostupne širokom krugu ljudi.Nekada, da bi profesionalno snimali muziku, morali ste da zakupljujete studio vredan više stotina hiljada evra, a danas ovim primerom pokazujem da svako uz znanje, veštinu i ideju može to uraditi i u kućnim uslovima na uređajima koji su gotovo svima dostupni.Moja ideja je bila da utičem na mlade ljude koji ulaze u svet muzike, tj. da ih osmelim da svoje ideje vrlo lako mogu prezentovati širokom auditorijumu i da uređaje koje gotovo svi koriste za zabavu mogu koristiti i u profesionalne svrhe’.
enad je u dosadašnjoj karijeri snimio jedan pop muzički album ,,Uvertira“ i više singlova.Široj publici poznat je po hitovima ,,Nek’ padaju kiše, Neka pričaju ljudi, Do mora…Na pitanje kada da očekujemo drugi album, Nenad kaže da je ovo vreme singlova te dok se situacija na muzičkoj sceni ne promeni svake godine će publiku obradovati bar jednom novom pesmom.
Inače, Nenad je univerzitetski profesor i kaže da mu je karijera profesora na prvom mestu. Mi u iščekivanju njegovog drugog albuma slušamo novi iPad singl ,,Kidaš mi dušu“.
Povezana vest:  Preko 40 muzičkih bina i zona na festivalu i u kampu za najbolju EXIT zabavu