fantasticna-knjizevnost-okom-foto-kamere-2015Konkurs na temu „Fantastična književnost okom foto-kamere“

Sajt za promociju fantastične književnosti „Art-Anima“, „ReFoto“ magazin, Udruženje građana „Punkt.rs“ i izdavačke kuće „Čarobna knjiga“ i „Plato“ raspisali su konkurs za fotografije inspirisane književnim delima iz domena fantastike „Fantastična književnost okom foto-kamere“.
Konkurs je otvoren do 10. maja, a pravo učešća imaju svi državljani Srbije sa prebivalištem u zemlji.
Na konkurs se primaju autorske fotografije inspirisane književnim delima iz domena fantastike. Radovi moraju da sadrže fantastične detalje zbog čega je dozvoljeno korišćenje alata za obradu fotografija.
Radove slati na adresu: [email protected]. Zainteresovani mogu uzeti učešće slanjem najviše tri autorske fotografije imenovane po delima koja su ih inspirisala. Uz radove obavezno poslati podatke o autoru (ime, prezime i broj telefona).
Stručni žiri proglasiće 15. maja najbolje radove.
Autori tri najbolja rada biće nagrađeni kompletima knjiga izdavačke kuće „Čarobna knjiga“. Odabrane fotografije biće publikovane u junskom broju „ReFoto“ magazina, a deset najboljih biće izloženo na Festivalu fantastične književnosti „Art-Anima“, koji će se ove godine održati od 2. do 4. juna u Knjižari Plato (Knez Mihailova 48).

Povezana vest:  Rep mjuzikl "Loša kopija života" premijerno 20. i 21. februara u Kulturnom centru Novi Sad