tinejdzeri na dlanu
Neophodan priručnik za roditelje „Tinejdžeri na dlanu“ od četvrtka u prodaji
 
Za sve roditelje tinejdžera, autorke Džejni Daunšajer i Nila Gru pripremile su neophodan priručnik, sjajno i razumljivo napisan, zasnovan na naučnim činjenicama i sa konkretnim savetima.
Vaspitavanje tinejdžera može biti jedan od najstresnijih poslova koji ćete ikada imati. Što ne znači da to mora da se pretvori u stalnu borbu. Džejni Daunšajer i Nila Gru su stručne savetnice koje su se specijalizovale za razvoj tinejdžera i emocionalnu inteligenciju. Svojim isprobanim strategijama komuniciranja s tinejdžerima pomogle su hiljadama porodica širom Velike Britanije.
Naučite od njih kako da:
– se smireno i spretno suočite sa svakim problemom
– razumete osećanja, emocionalne promene i ponašanje tinejdžera
– bitno popravite komunikaciju
– izborite se sa uticajem savremenih medija i digitalne tehnologije
– izađete na kraj sa tinejdžerskim izlivima netrpeljivosti, neadekvatnog ponašanja i zanemarivanjem obaveza
– reagujete u teškim situacijama koje su povezane sa problemima sa drogom, nasiljem, seksom i poremećajima ishrane
Ova knjiga će vam pokazati kako da pomognete svojim tinejdžerima da steknu samopouzdanje, budu srećni i odrastaju bezbedno.
„Tinejdžeri na dlanu“ će se od četvrtka, 16. jula naći u prodaji u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, na onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.
Džejni Daunšajer i Nila Gru su školovane savetnice koje su se specijalizovale za razvoj tinejdžera i emocionalnu pismenost. Džejni je usavršila svoje razumevanje emocija i komunikacije dodatnim istraživačkim radom i sticanjem stručnih kvalifikacija za emocinalnu pismenost, dok je Nila završila poslediplomske studije i magistrirala savetovanje. Obe imaju nekoliko godina rada u nastavi s različitim uzrasnim grupama i formatima, od malih radionica do univerzitetskih predavanja.
Povezana vest:  Ljubica Stojanović u ciklusu Gvarnerius i FMU nagrađuju