Larousse-reci-mi-gde

Sjajna edukativna knjiga za decu „Reci mi gde?“ u prodaji od ponedeljka

Nakon knjiga „Reci mi kako?“ i „Reci mi zašto?“ izdavačka kuća Laguna objavljuje još jednu sjajnu knjigu za mališane iz edicije Larousse, „Reci mi gde?“.
Ova edukativna knjiga obiluje divnim ilustracijama i sigurno će biti omiljena među malim radoznalacima. Dvesta pitanja sa jednostavnim odgovorima podeljena su na četiri teme odvojene stranicama za lepljenje nalepnica: prirodne zanimljivosti, spomenici, život ljudi, biljni i životinjski svet. Tako će deca naučiti gde se nalazi Veliki kanjon, gde je vatreni pojas, gde je Tadž Mahal, gde žive Pigmeji, gde raste baobab i još 195 pojmova iz geografije koja će zadovoljiti dečju znatiželju! Oslanjajući se na sistem pitanje-odgovor i upravni govor, autori žele da pomognu mladim čitaocima da prošire svoje znanje. Tekstovi su jasni, precizni i pristupačni, a crteži veoma zanimljivi.
Larussova enciklopedija „Reci mi gde?“ je idealan poklon za mališane ali i pomoćno štivo za roditelje koje će im pomoći da uvek imaju spreman odgovor na dečja pitanja.
Zahvaljujući ovim Laroussovim knjigama predškolci i školarci konačno mogu da shvate mnoge stvari o svetu koji ih okružuje.

Povezana vest:  Od dobitnice Nobelove i Pulicerove nagrade Toni Morison novi roman od četvrtka u prodaji