kupoholicarka-spasava-stvar

Nova knjiga o Kupoholičarki i poklon za najbrže kupce

Sve ljubitelje serijala o Kupoholičarki obradovaće vest da će se novi roman „Kupoholičarka spasava stvar“ Sofi Kinsele, osmi po redu u serijalu, pojaviti u ponedeljak, 7. marta u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Sofi Kinsela je u novom romanu svojoj junakinj Beki spremila još jednu nezaboravnu avanturu u urnebesnoj i vedroj završnici svoje američke avanture koja je započela knjigom „Kupoholičarka u Holivudu“!

Povezana vest:  Spoj konceptualne umetnosti i tehnologije: Marta Jovanović i “Priča o sireni“ za 21. vek

Beki Brendon (devojačko prezime Blumvud) kreće u pravu spasilačku misiju, preko američkog zapada do Las Vegasa! Njen otac je nestao kada je krenuo iz Los Anđelesa u tajanstvenu potragu, zajedno s mužem Bekine najbolje drugarice Suz. Bekina mama histeriše, dok Suz pada u očajanje. Što je još gore, Beki na putovanju mora da trpi i mrsku Dugonogu Kučku Ališu, za koju je ubeđena da nema dobre namere.

Povezana vest:  ODRŽAN TREĆI FESTIVAL UMETNIČKE FOTOGRAFIJE „FOTORAMA"

Kada shvati koliko je njenim prijateljima i porodici potrebna pomoć, Beki smišlja svoj najhrabriji, najluđi, najbriljantniji plan! Hoće li tako uspeti da im pomogne, sad kad im je najpotrebnija?

Prvih 500 kupaca knjige „Kupoholičarka spasava stvar“ u knjižarama Delfi na poklon dobijaju Avon proizvod po izboru. Možete da birate između maskare Big & Multiplied sa efektom maksimalno gustih trepavica, ruža za usne The Colour Perfectly Matte ili laka za nokte sa efektom gela za neverovatan sjaj.

Povezana vest:  Slikovnica za one koji ponovo žele da odrastu - "Rečnik beskrajnog odrastanja" - Zoran Penevski, Slavimir Stojanović

Ovo je i sjajna prilika da za svoje omiljene dame pripremite poklon za 8. mart kome će se sigurno obradovati!