Vuk Bozilovic

NASTUP PIJANISTE VUKA BOŽILOVIĆA U „GUARNERIUSU“ UZ PODRŠKU NELTA

Zahvaljujući kompaniji Nelt, više od 50 studenata Fakulteta muzičkih umetnosti u Beogradu u prethodne četiri sezone koncerata je imalo priliku da predstavi svoja umeća i muzička dostignuća u Centru lepih umetnosti „Guarnerius“ a novim, petim ciklusom se ta tradicija nastavlja. Trećim koncertom u okviru 5. ciklusa u petak 22. aprila sa početkom u 20 časova predstaviće se talentovani pijanista Vuk Božilović. Na programu će biti dela Betovena i Šopena a ulaz na koncert je besplatan.
Kroz saradnju biznisa i kulture, Nelt nastavlja da promoviše i podržava muzički nadarene akademce što je jedna u nizu aktivnosti i projekata, usmerenih na mlade talente i njihov potencijal, koje Nelt sprovodi u okviru svog društveno odgovornog poslovanja.
Vuk Božilović je student četvrte godine osnovnih studija Fakulteta muzičke umetnosti a dobitnik je brojnih međunarodnih i republičkih priznanja i nagrada. Sarađivao je sa renomiranim profesorima i pijanistima u zemlji i inostranstvu.
Nelt uspešno posluje od 1992. i pruža vrhunske usluge u oblasti distribucije, logistike i marketinga na 7 tržišta i 2 kontinenta. Pored Srbije, Nelt je vlasnik kompanija u Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, kao i u državama podsaharske Afrike – Angoli, Zambiji i Mozambiku, sa ukupno 3800 zaposlenih. Sa ciljem približavanja svetskim standardima u društveno odgovornom poslovanju, Nelt se pridružio Globalnom dogovoru Ujedinjenih nacija, kako bi svoje poslovanje usaglasio sa deset ciljeva održivog razvoja.

Povezana vest:  Prvi put na srpskom „Nesporazum u Moskvi" Simon de Bovoar