Dzodzo Mojes - Dok nisam srela tebe_tie in_korica odobrenjeU susret premijeri filma specijalno izdanje svetskog bestselera

U susret premijeri filma Dok nisam srela tebe (Me before you), koja je zakazana za 16. jun, Vulkan izdavaštvo objavilo je specijalno izdanje svetskog bestselera spisateljice Džodžo Mojes sa filmskom koricom.

Zahvaljujući distributerskoj kući BLITZ film&video gledaoci će u bioskopima širom Srbije imati priliku da na filmskom platnu vide junake svog omiljenog romana, čije uloge tumače Emilija Klark i Sem Klaflin.

Roman Dok nisam srela tebe predstavlja jednu od najlepših ljubavnih priča i do sada je preveden na 31 svetski jezik.

Povezana vest:  Otvorena izložba „Iscrpljenost i ushićenost ili Mogu, ne mogu: studija četiri figure“ Darka Dragičevića u Salonu Muzeja savremene umetnosti

DŽODŽO MOJES rođena je 1969. godine u Londonu. Nakon završenih studija 1992. godine, radila je kao novinar u nekoliko dnevnih i nedeljnih listova. Od 2002. bavi se samo pisanjem, i povremeno objavljuje kolumne u Dejli telegrafu. Udata je, ima troje dece i živi na farmi u Eseksu. Do sada je objavila više od 10 knjiga, među kojima su i: Snovi u plavom, Ne oklevaj ni tren i Poslednje ljubavno pismo.

DOK NISAM SRELA TEBE

Povezana vest:  Pozorište Puž pokreće STUDIO TRAG

Ovaj roman je više od ljubavne priče – ovo je pripovest o hrabrosti, stvarnim ljudskim sudbinama i donošenju teških odluka – ovo je uputstvo kako da preživite život.

Lu Klark zna mogo toga. Zna koliko koraka ima od njenog stana do autobuske stanice. Zna da voli ono čime se bavi, a da možda ipak ne voli svog dečka Patrika. Ono što Lu ne zna je da će uskoro izgubiti posao, kao i umirujuću spoznaju, njoj neophodnu, da zna šta budućnost donosi.
Vil Trejnor zna da mu je saobraćajna nesreća na motociklu oduzela želju za životom. Zna da sve od tada deluje beznačajno i tmurno – i zna kako će to okončati. Ono što Vil ne zna je da će u njegov život uz vatromet boja uleteti Lu.
Ali ni jedno ni drugo ne znaju da više nikada ništa neće biti isto. Dok se nisu sreli, život još uvek nije počeo…

Povezana vest:  Italijanska izložba “Sjaj renesanse” otvorena u Beogradu, trajaće do 30. juna!