tramp_cela_prica-majkl_krejnis-_mark_fiser_vSveobuhvatna i britko napisana biografija, najpotpunija knjiga o političkom fenomenu decenije iz pera Majkla Krejniša i Marka Fišera od petka, 7. oktobra naći će se u prodaji u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Ko je Donald Tramp? Uprkos dobrom istraživanju, mnogi aspekti njegovog života nisu poznati. Da bi otkrili Trampa u celosti, Vašington post je okupio tim nagrađivanih novinara i istraživača da ispitaju svaki aspekt Trampovog neverovatnog života, od njegovog privilegovanog vaspitanja u Kvinsu do zapanjujućeg uspona 2016. kada podnosi republikansku kandidaturu za predsednika.

Povezana vest:  Jovan Kolundžija: Svojim radom ispunio sam dva života

Autori, iskusni novinari koji su intervjuisani Trampa, proučili su sve, od saveza sa brokerom Rojem Konom do navodnih veza sa organizovanim kriminalom i njegovim kontroverznim projektima u Njujorku, Atlantik Sitiju, Floridi, Škotskoj i Azerbejdžanu. Autori ispituju Trampovo bogatstvo, evoluciju njegovih političkih uverenja, i njegov neobični identitet milijardera biznismena, selebritija, globalnog brenda, televizijske zvezde, a sada i kandidata za najmoćniji položaj u svetu.

Povezana vest:  Avanture s Petsonom i Findusom – u pretprodaji do 24. maja po sniženoj ceni!

Malo ljudi je ikada lutalo tako različitim domenima kao što su nepokretnosti, sport, zabava i nacionalna politika. Saznajte kako je Trampov život uticao na njegove smele izjave o ekonomiji, imigraciji, rasizmu, globalnoj trgovini, terorizmu i ženama.

Ambicije, ego, novac i moć na američki način.

„Ako napišete negativnu knjigu o meni, pazite: ona vam se neće bogzna kako prodavati. A koliko vidim, biće verovatno negativna knjiga. Ma nek ide život, šta da se radi.“ Tramp, autorima knjige, 9. juna 2016.

Povezana vest:  Međunarodni Sajam dizajna u bečkom Muzeju primenjenih umetnosti