tihi_ljudi-suzan_kejn_vZa sve one blage, povučene i obzirne, koji ne viču i ne umeju da se nametnu i za one koji s njima žive, rade ili ih vole, Laguna predstavlja knjigu „Tihi ljudi“ Suzan Kejn.

Najmanje trećina ljudi koje poznajemo jeste introvertna. To su oni koji više vole da slušaju nego da pričaju; to su inovatori, stvaraoci, mislioci koji ne žele da se reklamiraju; oni su skloni samostalnom, a ne timskom radu. Introvertne osobe – Ajnštajn, Darvin, Džoan Rouling, Stiv Voznijak – zauvek su nas zadužile velikim dostignućima.

Povezana vest:  Akademija jednoroga: Lejla i Plesač“ uskoro u Vulkančiću

Autorka Suzan Kejn, i sama introvertna osoba, pokazuje nam da mnogo gubimo kada drastično potcenjujemo introvertne ljude – što je odlika savremene civilizacije. Ona opisuje uspon ekstrovertnog ideala kroz dvadeseti vek i istražuje koliko on snažno prožima našu kulturu. Takođe nas upoznaje s uspešnim introvertnim osobama – od dosetljivog, energičnog profesora koji puni svoje baterije u osami posle predavanja, do komercijaliste koji obara sve rekorde u prodaji smireno postavljajući sugestivna pitanja potencijalnim kupcima. Potkrepljena argumentima, zasnovana na temeljnom istraživačkom radu i ispunjena upečatljivim pričama o stvarnim ljudima, knjiga „Tihi ljudi“ ima moć da zauvek promeni naše viđenje introvertnih osoba.

Povezana vest:  Akcija „Dani ljubavi" u svim knjižarama Delfi

Knjiga „Tihi ljudi“ naći će se u prodaji od 18. novembra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.