Zahtevna produkcija predstave “Petar Pan na ledu” pristiže u Kombank arenu kako bi do petka, 23. decembra, sve bilo spremno za još jednu zimsku čaroliju! Trenutno se u Arenu unosi i postavlja bogata rasveta sa preko 100 raznih reflektora koja će ovoj predstavi dati magični izgled zemlje Nedođije. Priprema prostora i izlivanje leda dimenzije 20×30 metara, počinje od srede i potrebno je do 48 sati da led bude pripremljen.

Prva proba klizača biće održana u jutarnjim časovima u petak a  za njom i generalna proba na kojoj će učestovati i naš glumac Nikola Ranđelović koji će se naći u ulozi voditelja.  Pored Nikole, za glas Kapetana Kuke biće zadužen Dragan Vujić Vujke.

Povezana vest:  Poklon akcija u susret Danu zaljubljenih

Bravure od kojih zastaje dah na ledu će izvoditi više od 20 klizača u živopisnim kostimima. Klizači koji dolaze u Beograd, imaju za sobom zavidne profesionalne karijere tako da će naša publika videti Olega Aleknoviča, pobednika Kupa Rusije 2000. godine, Ekaterinu Bokij članicu USSR i Ruskog nacionalnog klizačkog tima koja nosi šampionske titule sa juniorskog šampionata, Prvenstva Kanade kao i Kupa Alpa i Kupa Rusije, zatim Svetlanu Kuprinu, takođe članicu Ruskog nacionalnog tima i pobednicu Ruskog nacionalnog šampionata kao i dobitnicu srebrne medalje na Univerzijadi. Klizački tim “Petra Pana na ledu” čine i Valdis Mitals koji je kao član Estonskog nacionalnog tima u dublu, osvojio Evropsko i Svetsko Prvenstvo i mn.dr.

Povezana vest:  Novi nastavak "50 nijansi" razočarao čitateljke

Zimska čarolija za najmlađe, spektakl “Petar Pan na ledu”, igraće se od 23. do 25. decembra u Kombank Areni. Kroz čak šest predstava, mališani će moći da uživaju u jednoj od najvećih postavki ledene bajke u Areni.

Jake veze sa ruskim cirkusom uključile su u ove produkcije specijalne akrobatske efekte dajući novu dimenziju i uzbuđenje izvođenjima na ledu u krugu od 360 stepeni.

Povezana vest:  Autorka bestselera "Srećni ljudi čitaju i piju kafu" dolazi u Srbiju

Ulaznice su u prodaji po cenama od 990, 1200, 1500, 1800 i 2200 dinara i mogu se naći na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centar Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Predstave će se prikazivati u terminima:

Petak, 23.12. od 18.30h;

Subota, 24.12. od 11.30h, 15h i 18.30h

Nedelja, 25.12. od 11.30h i 15h