Za svu decu koja obožavaju da čitaju i strastveno igraju fudbal imamo veliko iznenađenje! Knjiga Sportske priče – Fudbalske legende je najbolji poklon koji možete da im date.

Od Lionela Mesija do Kristijana Ronalda, od Pelea do Dejana Stankovića i mnogih drugih, knjiga sadrži biografije izuzetnih fudbalera koji su pisali i pišu istoriju najvažnije sporedne stvari na svetu – fudbala.
Prvi koraci najvećih fudbalera sveta! Kako su postigli prvi gol, ko im je pomogao u teškim trenucima, koje rekorde su oborili, s kim su se družili? U ovoj knjizi čitaćete o šampionima koji poseduju sve: veštinu vođenja lopte, kreativnu viziju, snagu, brzinu. Ali iznad svega, oni imaju hrabrost i sportski duh. Zasnovane na činjenicama i anegdotama, ove dirljive priče govore o njihovim borbama i nadama, plemenitosti i velikodušnosti, ali pre svega o jakoj želji za pobedom. Zanimljive biografije će zasigurno motivisati sve dečake, ali i devojčice, da budu bolji igrači, ali i bolji ljudi.

Povezana vest:  „Jedro nade" Nikole Malovića u Tivtu

Za svoju buduću sportsku legendu, knjigu Sportske priče – Fudbalske legende možete naručiti putem sajta www.vulkancic.rs ili kupiti u omiljenoj Vulkan knjižari.