Futro Annual Report 2016. je naziv jednovečernje izložbe koja će biti otvorena u utorak 14. februara u 19 časova u Galeriji Štab, Crnogorska 10, u Beogradu.

Ova izložba prikazuje selekciju najboljih projekata nastalih tokom 2016. u Futro Design studiju, koji je specijalizovan za grafički dizajn, brending i ilustraciju.

„Projekti koji su nastali tokom protekle godine su dokaz da izuzetno mali studio u Beogradu može da proizvodi svetski relevantne projekte, s obzirom da su nam klijenti iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Holandije, Portugala, Republike Irske, Austrije, Kine i Amerike.“ – kaže Slavimir Stojanović, kreativni direktor i osnivač Futro Design studija.

Povezana vest:  "Vikinzi" novi istorijski priručnik za ljubitelje istorije

izložbi će posetioci moći da vide preko dvadeset projekata iz domena dizajna logotipa, vizuelnih identiteta TV kanala, postera, dizajna knjiga, magazina, omota za muzička izdanja kao i autorsku knjigu za decu Slavimira Stojanovića – Singi Lumba i Čarobna olovka.

Otvaranje izložbe prati kratko predavanje o pomenutim projektima, a zatim se izložba transformiše u plesni party, dok je za mix pultom DJ Futro.

Povezana vest:  Autoportret Fride Kalo na aukciji u Njujorku