Posle veličanstvenog otvaranja pred više od 2,000 posetilaca, Filmstreet Beograđanima donosi prvu predstavu ove sezone pod otvorenim nebom. Budući da je prošle godine predstave Filmstreet-a videlo gotovo 10.000 Beograđana, uživanje u vrhunskim pozorišnim spektaklima zagarantovano je i ovog leta.

Posetioci teatra pod zvezdama imaće priliku da u četvrtak, 22. juna sa početkom u 20:30 časova, iza prirodnjačkog muzeja na Kalemegdanu, uživaju u predstavi „Teško je reći zbogom“, jednoj od nagledanijih izvedbi Vihor teatra u  prethodnoj godini.

Povezana vest:  Evro Book vam predstavlja knjigu „Tražim srodnu dušu”

Suočavajući publiku sa pričom o neobičnom bračnom trouglu, Miro Gavran napisao je modernu savremenu dramu s kojom će se današnji gledaoci lako poistovetiti, pronalazeći u sudbinama prikazanih junaka deliće svoga ličnog iskustva. U dinamičnoj priči punoj neočekivanih obrta, “žrtva” i “progonitelj” zameniće mesta, a “istine” će postati “laži”, i obrnuto. Svi oni koji se slažu sa tvrdnjom da su muško-ženski odnosi najvažniji faktor naše sreće, ali i nesreće, istinski će uživati u ovoj predstavi, čemu će svakako doprineti i sjajan glumački trio – Nevena Ristić, Dragana Dabović i Ivan Mihajlović.

Povezana vest:  „Dečja enciklopedija: Životinje“ u prodaji

Veliku zahvalnost za podršku projektu Filmstreet duguje svojim dugogodišnjim partnerima – Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država, Gradu Beogradu, Ministarstvu omladine i sporta, Opštini Stari grad, agenciji Red Communication, kao i kompanijama Bambi i Unilever bez čije podrške Filmstreet ne bi postao jedan od najpopularnijih beogradskih manifestacija.

Vidimo se na Filmstreetu. Pod sjajem zvezda!